Resultaten Het VErgeten Kind

Dankzij de steun van onze ambassadeurs, vrienden, partners, vrijwilligers en donateurs kunnen wij het verschil maken voor de kinderen in Nederland die opgroeien in een onveilige en/of instabiele thuissituatie of die wonen in een opvanglocatie. Van alle opbrengsten wordt minimaal 75% besteed aan deze twee pijlers en daarmee dus rechtstreeks aan de te realiseren doelstelling.

We zijn als stichting succesvol en we behalen goede resultaten. Hierover zijn we heel open, immers: het is niet ons geld, maar het geld van kwetsbare kinderen in Nederland. Onze jaarverslagen zijn voor iedereen te bekijken. Het Vergeten Kind heeft de ANBI-status en is (aspirant) lid van Goede Doelen Nederland. Sinds 2011 worden de jaarrekeningen opgesteld volgens de richtlijn RJ 650 Fondsenwervende instellingen.

Procentuele verdeling van de lasten in 2016

taartdiagram.jpg

In 2016 is van de totale lasten 73,4% besteed aan de doelstelling, 15,6% is besteed aan de werving van baten en is er 11,0% besteed aan beheer & administratiekosten. Voor een verdere toelichting verwijzen wij graag naar ons volledige jaarverslag 2016.

Jaarverslagen Het Vergeten Kind

Klik op de button om het betreffende jaarverslag te downloaden. Heb je na het lezen vragen over de inhoud van het jaarverslag of over onze bestedingen? Neem contact met ons op. Lees bij ons werk meer over onze activiteiten en projecten.

Jaarverslag 2010 Jaarverslag 2011 jaarverslag 2012 jaarverslag 2013

Jaarverslag 2014 jaarverslag 2015 jaarverslag 2016

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner