Resultaten Het VErgeten Kind

Dankzij de steun van onze ambassadeurs, vrienden, partners, vrijwilligers en donateurs kunnen wij het verschil maken voor de kinderen in Nederland die opgroeien in een onveilige en/of instabiele thuissituatie of die wonen in een opvanglocatie. Van alle opbrengsten wordt minimaal 75% besteed aan deze twee pijlers en daarmee dus rechtstreeks aan de te realiseren doelstelling.

We zijn als stichting succesvol en we behalen goede resultaten. Hierover zijn we heel open, immers: het is niet ons geld, maar het geld van kwetsbare kinderen in Nederland. Onze jaarverslagen zijn voor iedereen te bekijken. Het Vergeten Kind heeft de ANBI-status en is (aspirant) lid van Goede Doelen Nederland. Sinds 2011 worden de jaarrekeningen opgesteld volgens de richtlijn RJ 650 Fondsenwervende instellingen.

resultaten 2017

Het Vergeten Kind investeerde in 2017 meer dan ooit in de centrale doelstelling; in totaal € 4,8 miljoen. Hiervan reserveerden we € 1,2 miljoen voor de toekomstige bouw van Hotel Heppie Almere. Dat we als stichting zo'n grote investering konden doen, is te danken aan een substantiële bijdrage van Stichting Talpa én aan de zeer succesvolle actie met de Vriendenloterij, specifiek ten behoeve van de bouw van het tweede Hotel Heppie.  

Bestedingen 2017

Als stichting gaan wij zeer voorzichtig om met onze bestedingen. Elke euro die we uitgeven hebben we immers gekregen om kinderen mee te helpen. De focus bij de besteding ligt zoals ieder jaar op directe hulp aan kinderen uit de doelgroep, waarbij bewustwording en voorlichting ook een belangrijke besteding is. 

Voor alle behaalde resultaten van 2017 verwijzen wij je naar het jaarverslag 2017, welke je kunt downloaden via onderstaande button. Heb je na het lezen vragen over de inhoud van het jaarverslag of over onze bestedingen? Neem contact met ons op.

jaarverslag 2017

Jaarverslagen Het Vergeten Kind

Wil je weten hoe voorgaande jaren van Het Vergeten Kind eruit zagen? Hieronder vind je onze jaarverslagen van 2010 t/m 2016.

Jaarverslag 2010 Jaarverslag 2011 jaarverslag 2012 jaarverslag 2013

Jaarverslag 2014 jaarverslag 2015 jaarverslag 2016

 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner