JOUW BIJDRAGE WORDT GOED BESTEED

Om positieve veranderingen in de jeugdzorg te bereiken en om kwetsbare kinderen onbezorgd kind te laten zijn, hebben we ieders steun hard nodig. Zowel van het Nederlandse publiek als van diegenen die daadwerkelijk het verschil kunnen maken in het jeugdzorgbeleid. Hoe meer mensen, bedrijven, organisaties en overheden we bij onze ambities betrekken, hoe groter de impact voor kwetsbare kinderen in Nederland. 

2022: een bijzonder impactvol jaar

In 2022 hebben we ons weer vol ingezet voor vergeten kinderen, zodat ze gezien en gehoord worden. Duizenden kinderen vonden door onze activiteiten een lichtpuntje in hun donkere realiteit en konden weer gewoon kind zijn. Daarbij hebben we een belangrijke stap gezet in jeugdzorg door succesvol te pleiten voor de afbouw van gesloten jeugdzorg. Ons doel is om in 2023 het aantal bereikte kinderen te verdubbelen. We gaan volwassenen ondersteunen bij het opvoeden/begeleiden van kinderen en gemeenten inspireren om liefdevolle woonomgevingen te creëren voor uithuisgeplaatste kinderen.

JAARVERSLAG 2022 (PDF)

 


Jaarverslagen Het Vergeten Kind

Wil je weten hoe voorgaande jaren van Het Vergeten Kind eruit zagen? Hieronder vind je onze jaarverslagen van 2017 t/m 2021.

Jaarverslag 2021
Jaarverslag 2020
Jaarverslag 2019
Jaarverslag 2018
Jaarverslag 2017
 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner