Samenwerking met de VriendenLoterij               

                                  
De VriendenLoterij steunt Het Vergeten Kind sinds 2012. Minimaal 40% van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Sinds de start van de samenwerking heeft Het Vergeten Kind ruim 12 miljoen euro van de VriendenLoterij ontvangen. Dit allemaal dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij!VriendenLoterij cheque 2020

De prachtige opbrengst die wij jaarlijks dankzij de deelnemers aan de VriendenLoterij mogen ontvangen is afgelopen jaren aangewend voor de vele programma’s die wij organiseren voor kinderen en jongeren die het thuis moeilijk hebben of in een opvanglocatie wonen. Uit onderzoek blijkt dat het voor de ontwikkeling van kinderen uit moeilijke thuissituaties van noodzakelijk belang is om positieve ervaringen op te doen. Wij vinden het daarom belangrijk onze kinderactiviteiten een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen. Zodat zij even dagelijkse problemen en zorgen opzij kunnen zetten en ‘gewoon’ even kind kunnen zijn. Dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij hebben wij inmiddels al duizenden kinderen een onvergetelijke ervaring kunnen bieden!

Naast dat de deelnemers van de VriendenLoterij ons maandelijks steunen, ontvangen wij ook nog jaarlijks een fantastisch bedrag uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon die in 2017 plaatsvond. Deze opbrengst wordt gebruikt voor de realisatie van Hotel Heppie Veluwe. Één grote, liefdevolle plek waar duizenden kinderen weer even onbezorgd kind kunnen zijn. In 2021 zal gestart worden met de bouw van Hotel Heppie Veluwe.

Speel mee voor Stichting Het Vergeten Kind!

Bij de VriendenLoterij maken deelnemers maandelijks kans op € 1 miljoen, en nog vele andere mooie (geld)prijzen. Opzeggen kan op elk gewenst moment. De helft van de lotprijs gaat dan direct naar Het Vergeten Kind. Speel bewust 18+.