Samenwerking met de VriendenLoterij               

                                  
De VriendenLoterij steunt Het Vergeten Kind sinds 2012. De helft van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Sinds de start van de samenwerking heeft Het Vergeten Kind in totaal € 7,3 miljoen euro van de VriendenLoterij ontvangen. Dit allemaal dankzij de deelnemers van de Vriendenloterij!

Stichting Het Vergeten Kind en de VriendenLoterijRoy Beusker Fotografie

De prachtige opbrengst die wij jaarlijks van de VriendenLoterij mogen ontvangen is afgelopen jaren onder andere aangewend voor de tweedaagse events Heroes & Champions en Triple F: Fun, Food en Festival. Events voor kinderen en tieners die het thuis moeilijk hebben of in een opvanglocatie wonen. Voor veel van deze kinderen is op vakantie gaan helemaal niet vanzelfsprekend. Het Vergeten Kind vindt het belangrijk dat deze kinderen positieve ervaringen opdoen in de zomer, die voor hen zo lang duurt. Tijdens deze minivakanties willen wij dat deze kids zich echt bijzonder, gezien en belangrijk voelen. En dat ze vol trots en met een mooi verhaal terugkeren naar school. Want dat verdienen ze!  

Daarbovenop ontvangen wij nog een fantastisch bedrag uit de VriendenLoterij PrijzenMarathon welke in 2017 plaatsvond. Deze opbrengst wordt gebruikt voor  de realisatie van Hotel Heppie Veluwe. Één grote, liefdevolle plek waar duizenden kinderen weer even onbezorgd kind kunnen zijn.

Speel mee voor Stichting Het Vergeten Kind!
Met een lot maak je elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij! Opzeggen kan op elk gewenst moment. De helft van de lotprijs gaat dan direct naar Het Vergeten Kind. Speel bewust 18+. 

Logo Vriendenloterij