Petra Odenthal - Relatiemanager

De situatie van kwetsbare kinderen in Nederland verbeteren. Voor nu en in de toekomst. Ervoor zorgen dat veel meer kinderen gewoon kind kunnen zijn en dat zij uit kunnen groeien tot gelukkige volwassenen die volwaardig mee kunnen doen in de maatschappij. Dat is waar ik me als relatiemanager van Het Vergeten Kind voor in wil zetten.

En dat is nodig, want 100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten, zijn verwaarloosd of mishandeld. Deze kinderen hebben geen veilige thuissituatie bij hun ouders of wonen zelfs niet meer thuis. Noa (15) is één van hen. Hij werd als driejarige uit huis geplaatst en woonde vervolgens in diverse pleeggezinnen en opvangcentra. “Je kan op een groep niemand je familie noemen. Je hebt niemand om mama of papa tegen te zeggen. Op een leefgroep voel je je gewoon heel erg alleen!”

Ik wil zoveel mogelijk bedrijven en medewerkers inspireren, motiveren en activeren om samen met ons de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland te verbeteren. Via tailor made partnerships en samenwerkingen geef ik graag inhoud aan het begrip maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om zo samen ervoor te zorgen dat alle kinderen zoals Noa een fijne kindertijd hebben waarin ze gewoon kind kunnen zijn!  

Neem contact met mij op

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken op welke manieren jouw organisatie Het Vergeten Kind kan helpen. Ik denk graag met je mee! Je kan me bereiken via 06 29285292 of stuur me een e-mail.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner