Grote gift schenken aan het vergeten kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben. Ons doel is dat zij zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. Als je erover denkt om een groot bedrag aan Het Vergeten Kind te schenken, kun je dat op meerdere manieren doen. We leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Met een groot bedrag (vanaf 1.000 euro) kunnen wij ontzettend veel kwetsbare kinderen helpen, niet alleen nu, maar ook structureel. Bij schenkingen tot en met tienduizend euro kun je deze via je bank overmaken. Wij bepalen dan naar eigen inzicht waar deze donatie het beste ingezet kan worden. Bij schenkingen boven de tienduizend euro heb je echter de kans om zelf een specifieke bestemming aan je donatie te geven. Wanneer je van plan bent om dit bedrag of hoger te schenken, kun je contact opnemen met Mirjam van Drenth onze relatiemanager. Zij staat je graag te woord per telefoon via 06 10190238, per e-mail op [email protected] of via onderstaand contactformulier.

Een andere mogelijkheid is een Fonds op Naam. Dat is een schenking aan een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met een gerichte opdracht, waarbij je een specifiek doel geeft aan je schenking. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Ga dan naar onze pagina Steun met een fonds op naam.

Neem contact met mij op!

Het vergeten kind

Joseph Haydnlaan 2A
3533 AE Utrecht

Tel: 085 0653450
E-mail: [email protected]

RSIN: 817984045
KvK: 27300977

IBAN: NL83 RABO 0172 4314 84 
Let op: een donatie via bankoverschrijving is anoniem. Wil je liever niet anoniem doneren, doe dan een donatie via deze link (of vermeld je e-mailadres in de omschrijving).