Maak kennis met vriend kirsten schilder

“2021 is voor mij begonnen met iets erg moois. Ik ben gevraagd als Vriend van Het Vergeten Kind. Een stichting waar ik me al jarenlang mee verbonden voel. Duizenden kinderen in Nederland groeien op in gezinnen met heftige problemen. Als lerares in het speciaal onderwijs heb ik veel van deze kinderen in mijn klas gehad. Ik weet dat het geven van oprechte aandacht het verschil maakt voor ze. En hoe makkelijk is het toch om dat aan ze te geven.”

Kirsten en Het Vergeten Kind leren elkaar in de zomer van 2020 kennen bij het event ‘The Gift Suite Summer Edition’ dat wordt georganiseerd door ‘Friends of the Brands’. Onze stichting was verkozen tot het goede doel en mocht de aanwezige influencers, bloggers en vloggers vertellen over ons werk. Kirsten was een van de aanwezige influencers en zocht ons na afloop direct op voor een praatje. 

Vriend Kirsten Schilder - Het Vergeten Kind - Maakt hart

Als vlogger en columnist van Flair vertelt Kirsten over haar leven met drie kinderen en man Nick Schilder (zanger). Maar het welzijn van kwetsbare kinderen blijft haar aan het hart gaan. Daarom wil ze eraan bijdragen dat deze kinderen zich positief kunnen ontwikkelen. Niet meer als lerares, maar dan nu als Vriend van de stichting. Daarbij heeft Kirsten speciale interesse in het project ‘Heppie in de klas’, waardoor je als docent beter leert zien wat het nodig heeft van jou en hoe je verschillende thuissituaties in de klas bespreekbaar kan maken. We zijn heel blij dat Kirsten Vriend is van Het Vergeten Kind en kijken uit naar de samenwerking. 

 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner