JOYLIANA

“Op vrij jonge leeftijd kreeg ik al een groot bereik op social media. Dat was het begin van mijn droom, maar ik moest al snel dealen met alle opmerkingen en meningen van leeftijdsgenootjes. Ga je dan stoppen of blijf je doorzetten? Gaan de mensen om je heen bepalen wie jij moet zijn? Volgens mij een struggle waar heel veel jongeren tegenaan lopen. Ik wil kwetsbare kinderen laten voelen dat ze er mogen zijn en motiveren hun dromen, net als ik dat doe, na te jagen.”

De jonge JoyLiana is een rijzende ster onder jongeren en bekend van TikTok, Instagram en YouTube. Ze is de snelst groeiende dj in haar leeftijdscategorie en wist met nul ervaring toch binnen vijf weken op een mainstage te staan. Met een flink groeiende fanbase in Nederland en België staat zij niet alleen als hoofdact op de grootste teenagefeesten, maar ook bij 16+ en diverse festivals is zij in de line-up te vinden. 

Opgroeiend in een liefdevol gezin wil JoyLiana ook wat terugdoen voor kwetsbare kinderen die niet zoals zij kunnen rekenen op een stabiele thuissituatie. We leerden JoyLiana in 2023 kennen bij een event dat door Bizzey, een andere Vriend van de stichting, werd georganiseerd voor vergeten kinderen. Haar energie en interactie met de kinderen viel gelijk op. Dat liet JoyLiana ook zien bij onze  kinderevents ‘Heppie Factory’ en ‘Heppie Festival’ waar ze alle kinderen op de dansvloer kreeg en het dak eraf ging. Wij zijn heel blij met de komst van de talentvolle, energieke JoyLiana en weten zeker dat zij ook in de komende jaren nog heel veel kinderen de dag van hun leven zal bezorgen. 

Joyliana