Help mee en DONEeR ALS kerk 

Het Vergeten Kind zet zich in voor de duizenden kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie. Wij strijden voor een Nederland waar elk kind zich gehoord en gezien voelt, op een veilige en stabiele plek woont en zich positief kan ontwikkelen. Alleen zo kunnen zij hun eigen plek vinden in de maatschappij. 
Voor deze kwetsbare kinderen in Nederland maken we ons hard. Daarom ontwikkelen we speciaal voor hen impactvolle programma’s die ervoor zorgen dat ze weer even echt kind kunnen zijn en niet vergeten worden. Daarnaast richten we ons op het duurzaam en structureel verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in ons land. Dit doen we door middel van programma’s en projecten die bijdragen aan een stabiel en veilig thuis voor kinderen in onze doelgroep.
 

Alleen dankzij de hulp van anderen kunnen wij ons dienstbaar blijven opstellen

Helaas wonen in iedere gemeente in Nederland kinderen die niet veilig en liefdevol opgroeien. Ook in uw gemeente. Samen met uw geloofsgemeenschap kunt u helpen door ons werk te steunen middels een collecte. Waarmee u zich inzet voor de 100.000 kwetsbare kinderen die Nederland in totaal telt. U steunt hiermee verschillende projecten zoals de Heppie Vakanties & Weekenden, de Heppie winter- en zomertour, Hotel Heppie Mierlo en het toekomstige Hotel Heppie Veluwe. Zodat ieder kind volwaardig mee kan doen in de maatschappij. Voor het werk dat wij verrichten ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Dit betekent dat we volledig afhankelijk zijn van giften. 
 

Hoe kunt u helpen?

  • Doneer de opbrengst van uw collecte - U kunt donaties uit uw collecte aan ons overmaken op rekeningnummer NL83 RABO 0172 4314 84 t.n.v. Stichting Het Vergeten Kind o.v.v. ´collecte -gevolgd door de naam van uw diaconie en uw gemeente. Als u een actie verbonden heeft aan uw donatie, dan horen wij graag meer over zodat wij u kunnen bedanken voor uw steun. U kunt dit dan aangeven in de omschrijving bij uw transactie. Doneren via iDeal is ook mogelijk via deze pagina
  • Geef een presentatie over Het Vergeten Kind - Helaas zijn er nog altijd mensen die geen weet hebben van de duizenden kinderen in Nederland die opgroeien in een moeilijke thuissituatie. U kunt uw gemeente hierover informeren tijdens een dienst. Wij stellen u graag digitale materialen ter beschikking. 
  • Collecteer digitaal - Via onze digitale collecte kunt u uw diaconie vragen om donaties voor het steunen van onze kinderprogramma´s. Het aanmaken van een collectebus is geheel gratis.
    Ga hier naar de Digicollect pagina.
  • Start een actie via ons actieplatform - Organiseer samen met uw diaconie een mooie actie die in het teken staat van de vergeten kinderen van Nederland. Een actiepagina aanmaken is gratis en donaties van sponsoren komen direct bij ons binnen. Ga hier naar het actieplatform.
  • Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij onze activiteiten voor kinderen of bij het geven van voorlichting over onze werkzaamheden. Lees meer over vrijwilliger worden

Wij zijn u erg dankbaar als u het lot van kwetsbare kinderen in Nederland onder de aandacht wilt brengen, daar ondersteunen wij u graag bij. Dat kan bijvoorbeeld door het toesturen van promotiemateriaal zoals: collecteboxen, posters, ballonnen, pennen en brochures. Ook kunnen wij u voorzien van digitaal materiaal, zodat u uw actie online onder de aandacht kunt brengen. 

Vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u samen met Het Vergeten Kind het leven van de kinderen op een positieve manier beïnvloeden? Neem dan contact met ons op om de diverse samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. 
 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner