Steun als Serviceclub

Het Vergeten Kind wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in Nederland met als doel: ze gewoon kind laten zijn. We knokken er dagelijks voor om hun situatie te verbeteren. Ben jij lid van een serviceclub en is het ook jullie maatschappelijke missie om het verschil te maken voor kwetsbare kinderen in Nederland? Lees dan hier hoe jullie Het Vergeten Kind daarbij kunnen helpen.

Het Vergeten Kind biedt activiteiten voor kinderen die het thuis moeilijk hebben, als ze al thuis wonen. Voorbeelden van activiteiten zijn de Heppie Vakanties & Weekenden en de Heppie Zomertour. Samen met (jeugdzorg)instellingen en gemeenten selecteren we die kinderen in Nederland die onze hulp zo hard nodig hebben. Wil je als serviceclub je maatschappelijke betrokkenheid inzetten om kinderen uit jouw regio te helpen? Dan kan dat bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • Onze voorlichtingsvrijwilligers komen graag langs om een presentatie te geven over ons werk tijdens een vergadering of bijeenkomst.
  • Organiseer een sporttoernooi, wijnproeverij of pubquiz waarbij de opbrengst ten goede komt aan Het Vergeten Kind.
  • Verkoop chocolademelk en koekjes op de kerstmarkt, bak oliebollen of initieer een andere leuke actie om geld op te halen voor kwetsbare kinderen.

Kiwanis steunt Het Vergeten Kind met hun lustrumproject 

Kiwanis heeft in het kader van hun 35-jarig bestaan Het Vergeten Kind als goed doel  gekozen voor hun lustrumproject. 

Lees meer

Helpen als Serviceclub?

Het Vergeten Kind mag al rekenen op de steun van Serviceclubs als Lions, Rotary, Kiwanis en Soroptimisten Nederland.  Help jij samen met je Serviceclub mee om het leven van kwetsbare kinderen op een positieve manier te beïnvloeden? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken op welke manieren jouw Serviceclub Het Vergeten Kind kan helpen. We denken graag met je mee! 

Jeroen van Woudenberg

T | 085 065 3450
E | jeroen@hetvergetenkind.nl