OVER Heppie Tour

In de vakantieperiodes hebben veel kwetsbare kinderen weinig om naar uit te kijken. Want vaak zit een vakantie of een uitje er niet in voor deze kinderen. Zij kunnen hun thuissituatie vol problemen en zorgen niet even ontvluchten. Daarom organiseren wij het hele jaar door vrolijke activiteiten voor hen, waarbij ze weer even ‘gewoon’ kind kunnen zijn, hun zorgen kunnen vergeten en positieve herinneringen maken. 

Tijdens zo’n dag kunnen zorgen plaats maken voor een glimlach en positieve herinneringen. Dat is van noodzakelijk belang, want positieve herinneringen dragen bij aan de mentale veerkracht om beter om te kunnen gaan met moeilijke situaties thuis. En dat hebben deze kinderen juist hard nodig! 

De Heppie Tour vindt gedurende het hele jaar plaats. Verdeeld over de zomer-, herfst- en kerstvakantie willen we in 2021 in totaal 7.000 personen - waarvan 4.500 kinderen - blij maken met een onvergetelijke dag naar diverse pretparken, dierentuinen, musea en theatervoorstellingen. 

Heppie Tour Walibi

Heppie tour agenda:

In de zomer van 2021 namen wij ruim 3.000 kinderen, samen met hun gezinnen of begeleiders, mee naar maar liefst negen parken:  Avonturenpark Hellendoornde EftelingArcheonWalibi Holland Avonturenboerderij MolenwaardOpenluchtmuseum ArnhemFamiliepark DrievlietToverlandAttractiepark Slagharen.

Deze herfst en winter gaat de Heppie Tour naar:

Wil jij helpen en een bijdrage leveren aan de Heppie Tour?

Deze onvergetelijke uitstapjes kunnen wij enkel en alleen organiseren dankzij de steun van onze donateurs, zakelijke partners en uiteraard de parken die tegen zeer gereduceerde tarieven en in veel gevallen kosteloos meewerken. Wil jij ook helpen? Al vanaf € 20 bezorg jij een kind een onvergetelijk dagje uit!  

Doneren

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger