Het Vergeten Kind wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in Nederland met als doel: ze gewoon kind laten zijn. We knokken er dagelijks voor om hun situatie te verbeteren. Vermogensfondsen in Nederland spelen daar een belangrijke rol bij. Dankzij hun steun kunnen wij de zorg voor vergeten kinderen in Nederland duurzaam blijven verbeteren. 

Vermogens- en familiefondsen zijn in staat om met hun aanwezige vermogen een belangrijke -zo niet onmisbare- bijdrage te leveren aan dit soort maatschappelijke initiatieven. Initiatieven die noodzakelijk zijn om maatschappelijke vraagstukken en/of “misstanden” op te lossen. 

Het Vergeten Kind ontwikkelt programma’s en voert projecten uit die bijdragen aan een stabiel en veilig thuis voor alle kinderen in Nederland. Dat doen wij door de overheid en aanbieders van jeugdzorg aan te jagen om het belang van alle kinderen centraal te stellen in beleid en uitvoering. Wanneer nodig laten wij zelf zien hoe het ook kan met innovatieve projecten zoals het Heppie (t)Huis en Heppie Work. Initiatieven die zich uitstekend lenen om ondersteund te worden. Het Vergeten Kind is graag gesprekspartner om gezamenlijk structurele en duurzame verbetering te realiseren. 

Steunen als vermogens- en/of familiefonds?

Wil je meer weten over onze innovatieve projecten en bijdragen aan een duurzaam betere zorg voor kwetsbare kinderen? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken op welke manieren jij als vermogens- en/of familiefonds Het Vergeten Kind kan helpen. We denken graag met je mee! 

Jeroen van Woudenberg

T | 06 53389991
E | jeroen@hetvergetenkind.nl