Help mee als vermogensfonds

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben. Ons doel is dat zij zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. Vermogensfondsen in Nederland spelen daar een belangrijke rol bij. Dankzij hun steun kunnen wij de zorg voor vergeten kinderen in Nederland duurzaam blijven verbeteren. 

Om kinderen nu, maar ook structureel te helpen, werken we volgens twee pijlers. 

Pijler 1 - Gewoon kind zijn (kinderprogramma)
We bieden positieve aandacht: plezier maken en het ontdekken en ontwikkelen van je talenten. Dat doen we onder andere met de Heppie Vakanties & Weekenden, Heppie events, Heppie Box en Heppie Tour

Pijler 2 - Een veilig en stabiel thuis voor alle kinderen in Nederland
Met onze campagnes agenderen we issues en jagen we de overheid en jeugdzorgaanbieders aan. Om te zorgen dat het belang van alle kinderen écht centraal komt te staan in beleid en uitvoering en dat de kwaliteit van de zorg en hulp verbetert. Dankzij onze jongerenraad - The Unforgettables-  zelf ervaringsdeskundigen, krijgen we steun van het Nederlands publiek. Die steun opent de deur naar de overheid, gemeenten en jeugdzorginstellingen. Waar nodig laten we zelf zien hoe het ook anders kan. We testen veelbelovende concepten voor betere jeugdhulp, zoals het Heppie (t)Huis.

Steunen als vermogensfonds

Als Fonds kun je een belangrijke -zo niet onmisbare- bijdrage te leveren aan het werk van Het Vergeten Kind. Wil je meer weten over ons werk en bijdragen aan een duurzame verbetering van de jeugdzorg? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken op welke manieren jij als vermogensfonds Het Vergeten Kind kan helpen. We denken graag met je mee! 

Jaap Taal

T | 06 45630186
E | [email protected]