Bouw mee aan onvergetelijke herinneringen

Duizenden kinderen in Nederland krijgen niet de aandacht en liefde die ze verdienen. Omdat er thuis problemen zijn, waar zij niets aan kunnen doen. Voor hen is het belangrijk dat zij hun zorgen even kunnen vergeten en gewoon kind kunnen zijn.

Voor deze kinderen hebben we Hotel Heppie, een plek waar ze op adem kunnen komen en alle positieve aandacht krijgen die ze nodig hebben. Omdat we helaas niet alle kinderen een fijne tijd kunnen geven, bouwen we een tweede Hotel Heppie op de Veluwe. Met de komst van Hotel Heppie Veluwe kunnen we jaarlijks maar liefst 4.500 kinderen even op adem laten komen tijdens een Heppie vakantie of weekend!

C-Jay op bankje

bij HOTEL HEPPIE kunnen kinderen weer kind zijn 

Dankzij het tv-programma 'De Frogers: Helemaal Heppie' en de VriendenLoterij konden we in 2012 het eerste Hotel Heppie in het Noord-Brabantse Mierlo openen. Een droom kwam uit! Hotel Heppie Mierlo is gelegen in een bosrijke omgeving aan het Wolfsven. Een prachtige accommodatie waarin 58 kinderen kunnen overnachten. Voorzien van onder andere een speelgebouw, speelbos, skelterbaan, theater en een échte Cruyff-court. Inmiddels hebben al duizenden kinderen een geweldige tijd bij Hotel Heppie gehad. Een tijd waarin zij even op adem konden komen al hun problemen even konden vergeten.

De vakanties en weekenden bij Hotel Heppie draaien om ontspannen en plezier maken. Tegelijkertijd is er alle aandacht en zorg voor elk individueel kind. Bij Heppie kunnen kinderen positieve ervaringen opdoen en vaak voor het eerst vrienden maken. Met de methode ‘Klimaat van aandacht’ geven we de kinderen weer de moed, het zelfvertrouwen en de energie om door te gaan. Kinderen zich weer kind laten voelen. Dat is onze missie. Help jij mee?

Bij Heppie heeft C-Jay even ruimte om adem te halen

“BIJ HEPPIE KAN IK VEEL LEUKE DINGEN DOEN EN KAN IK MIJN ENERGIE KWIJT. IK BEN EVEN WEG VAN MIJN THUISSITUATIE.” 

Lees het verhaal van C-Jay

Ambasseur Natasja Froger

Natasja was betrokken bij de realisatie van het eerste Hotel Heppie en weet als geen ander hoe belangrijk Heppie is voor kinderen. Natasja:

“JE ZIET DAT HEPPIE DOORWERKT IN HET NORMALE LEVEN. KINDEREN GELOVEN MEER IN ZICHZELF, OMDAT ZE HEBBEN ERVAREN DAT ZE ER MOGEN ZIJN.”

Lees het verhaal van Natasja

Geef vergeten kinderen een plek om op adem te komen!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste donateurs die ons willen helpen bij de realisatie van Hotel Heppie Veluwe. Je kunt zowel als particulier en als bedrijf doneren. Bouw jij met ons mee?

Doneer als bedrijf          Doneer als particulier

GEef jij vergeten kinderen een plek om op adem te komen? 

Doneer hier

Waarom nog een hotel?

Alle kwetsbare kinderen verdienen het om gewoon onbezorgd kind te kunnen zijn

Lees waarom

Heppie IS MEER DAN ZOMAAR EEN VAKANTIE 

Plezier, ontspanning en persoonlijke aandacht, daar draait het om in Hotel Heppie

Wat doen we precies?

Over het project Heppie Veluwe

Wat willen we realiseren?

Help jij met je bedrijf? 

Lees hoe je kan meehelpen

FAQ Hotel Heppie Veluwe

Veel gestelde vragen