hotel heppie VELUWE

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. We geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. Intussen knokken wij er heel hard voor hun situatie te verbeteren. Om ze een plek te geven waar zorgen, angst en verdriet plaatsmaken voor fijne herinneringen, zelfvertrouwen en nieuwe vriendjes. Zodat ze weer kunnen dromen van een mooie toekomst.

Hotel Heppie Veluwe

Bouw mee aan hun toekomst, bouw mee aan Hotel Heppie VELUWE

Wij hopen in het najaar 2020 te starten met de bouw van Hotel Heppie Veluwe, één grote, liefdevolle plek voor al die duizenden kinderen die het nodig hebben. Met dank aan de VriendenLoterij Prijzenmarathon 2017 konden we starten met het uitvoeren van dit bijzondere en innovatieve plan. Maar we zijn er nog niet! We kunnen dit niet alleen, jouw hulp is ook en juist nu hard nodig. Bouw mee aan de toekomst van kinderen die ten onder dreigen te gaan aan trauma’s en negatieve ervaringen. Doneer nu.

JA, IK BOUW MEE

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner