MAAK KENNIS MET VRIEND EDINO VAN DORSTEN

“Ieder kind móet de kans krijgen om zijn eigen identiteit te ontwikkelen. Een zorgeloze, vrije jeugd ligt daaraan ten grondslag. Om dat te bewerkstelligen draag ik graag mijn steentje bij.”

Edino van Dorsten is één van de negen kinderen van Ruinerwold. Dit dorpje werd wereldnieuws toen een verborgen boerderij werd ontdekt waar jarenlang een gezin in het geheim en ongeregistreerd leefde. De documentaire ‘Kinderen van Ruinerwold’ volgt de ervaringen van de vier oudste kinderen die terugkijken op hun kindertijd. De indrukwekkende documentaire, gemaakt door Jessica Villerius, sloeg in als een bom. Hoezeer het de harten van Nederlanders heeft geraakt, werd duidelijk met de winst van de Televizierring 2021.   

Edino van Dorsten

Become U

Tegenwoordig werkt Edino aan de lancering van zijn eigen platform ‘Become U’ waarin hij mensen wil motiveren het beste uit zichzelf te halen en niet bij de pakken neer te zitten. Hij zegt daarover: “Het is mij gelukt om mijzelf te worden, dan lukt het anderen zeker ook”. Daarnaast geeft Edino inspirerende lezingen waarin hij door middel van verhalen uit zijn eigen turbulente jeugd, zijn publiek motiveert om positief te blijven en het mooiste uit hun leven te halen. 

Edino heeft Het Vergeten Kind benaderd met de wens zich in te willen zetten voor kwetsbare kinderen in Nederland. Hij kan zich als geen ander verplaatsen in hun situatie en wil een positief rolmodel voor ze zijn. Het Vergeten Kind heeft veel bewondering voor de veerkracht van Edino en zijn moed om op te komen voor kinderen die net als hij op jonge leeftijd veel te veel moeten doorstaan. We zijn er trots op dat hij ons team komt versterken!

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner