Maak kennis met vriend Bizzey

"Ik vraag mij vaak af wat nog echt is: Instagram, likes... Iedereen geeft alleen nog maar om materialisme. Mensen denken dat succes of spullen rijkdom zijn. Maar eigenlijk is échte rijkdom gewoon goed zijn voor elkaar." (Instagram, 28 november 2019)

Met deze mooie boodschap begint Leo Rolandschap, beter bekend als Bizzey, zijn oproep op Instagram. Niet lang daarna volgde de kennismaking met Het Vergeten Kind. Bizzey wilde een onvergetelijk kerstevent organiseren voor jongeren voor wie kerst juist een hele moeilijke tijd is. En hij hield woord. Tijdens het evenement (23 december 2019) konden 30 jongeren workshops volgen van collega-artiesten, leidde hij een supergrappige bingo tijdens een heerlijk kerstdiner en werd er met alle jongeren en aanwezige artiesten een videoclip geschoten bij het nummer ‘Merry (Christmas)’. De jongeren werden verwend met cadeaus, maar nog belangrijker was dat ze door hem en de andere artiesten werden gezien en veel aandacht hebben gekregen. 

Vriend Bizzey - Kerst event Het Vergeten Kind 2020

In 2006 debuteerde Bizzey als MC van o.a. Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw brak hij internationaal door en tourde hij de wereld rond. In 2016 besloot Bizzey weer solo te gaan. Met zijn monsterhits zoals ‘Traag’ ft. Jozo & Kraantje Pappie (prod. Ramiks & Bizzey), ‘Hij Is Van Mij’ met Kris Kross Amsterdam x Maan & Tabitha, ‘Video Vixen’ met Bilal Wahib (prod. Moker B), is Bizzey de onbetwiste baas van de clubs. Zijn eerste live concert in 2019 @AFAS LIVE Amsterdam was binnen minuten stijf uitverkocht.

In 2020 gaf Bizzey een coronaproof optreden aan de kinderen van de Mutsaersstichting in Venlo en maakte er ondanks alle beperkingen een echt feestje van. We zijn er trots op dat Bizzey sinds 2021 officieel ‘Vriend’ is van Het Vergeten Kind. 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner