Gewoon kind zijn: Heppie kinderprogramma

We ontwikkelen impactvolle programma’s die ervoor zorgen dat kinderen uit onze doelgroep niet vergeten worden. Deze kinderen bieden we nu een mooi moment en een positieve ervaring waarin ze ‘gewoon’ kind kunnen zijn. Zodat ze zich positief kunnen ontwikkelen. Op die manier kunnen angst en zorgen plaatsmaken voor plezier maken, kunnen kinderen vriendschappen sluiten, maken ze positieve herinneringen en hebben deze kinderen het gevoel dat ze kunnen meedoen.

Heppie Vakanties & Weekenden

In een fijne, veilige omgeving lekker ravotten en ontspannen met leeftijdsgenootjes. Met heel veel aandacht en zorg voor elk kind. We bieden de Vakanties & Weekenden het hele jaar aan. Ook organiseren we begeleide gezinsvakanties.

Meer lezen

Heppie Tour

Een dagje geen zorgen, maar gewoon plezier maken in een pretpark of dierentuin, samen met je zus, broer, (pleeg)ouder(s) of verzorger. De activiteiten vinden op diverse momenten in het jaar plaats. 

Meer lezen

Heppie Box

Met dit pakket brengen we het Heppie gevoel bij kwetsbare kinderen thuis. Zo ervaren kinderen - die vaak verkeren in stress, angst en isolement - positieve momenten van ontspanning en plezier die bijdragen aan hun welzijn.

Meer lezen

Heppie events

Eendaagse kinderevents waar het draait om onbezorgd plezier maken, het ontdekken van je talenten en het opdoen van nieuwe en positieve ervaringen.

Meer lezen

Warm Welkom Tas

De Warm Welkom Tas is gevuld met spullen zoals een knuffel, deken en een persoonlijk kaartje. Kinderen voelen zich hierdoor letterlijk welkom.

Meer lezen

Heppie in de Klas

Een gratis lespakket met concrete tools voor leerkrachten om verschillende thuissituaties in de klas bespreekbaar te maken, zodat leerlingen meer oog en begrip voor elkaars gedrag en achtergrond krijgen. 

Meer lezen