GEEF OM KWETSBARE KINDEREN IN NEDERLAND. HELP MEE.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in Nederland. Dit kunnen we niet alleen, daarvoor hebben we de hulp van de samenleving nodig. Wil jij ons helpen?

Een positieve verandering tot stand brengen lukt alleen als we dit samen doen. Het Vergeten Kind neemt hierin graag het voortouw. Onze samenwerking met politiek Nederland, stakeholders in de jeugdzorg, het bedrijfsleven, honderden vrijwilligers en duizenden donateurs heeft steeds meer impact. Gelukkig, want alleen samen kunnen we het welzijn van kwetsbare kinderen in ons land centraal stellen en verbeteren. Zonder de (financiële) steun van particulieren kunnen wij als stichting niet bestaan en dus de kinderen in ons land niet helpen. Terwijl zij onze steun zo hard nodig hebben! Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland een fijne kindertijd hebben waarin ze gewoon kind kunnen zijn. Jij kunt ons op verschillende manieren helpen: door eenmalig of langdurig te doneren, door in actie te komen, door te sms´en, of door ons op te nemen in je testament. Hieronder leggen we dit verder uit.

 

Doneren

Draag kwetsbare kinderen in Nederland een warm hart toe door te doneren. Elke donatie -groot of klein- is waardevol. 

Doneer als particulier 

Kom in actie 

Kom in actie voor Het Vergeten Kind! Je kunt een lopend project of een actie steunen of zelf een eigen actie starten.

Naar het actieplatform 

Facebook inzamelingsactie

Start een inzamelingsactie op Facebook voor jouw verjaardag en steun Het Vergeten Kind.

Lees hoe

Periodieke schenking

Lever een positieve bijdrage aan het leven van kwetsbare kinderen door periodiek of eenmalig te schenken met belastingaftrek. 

Schenken met belastingaftrek

Doneren in natura

Help kinderen in Nederland die het moeilijk hebben op een laagdrempelige en toegankelijke manier.

Lees hoe 

Nalaten

Als je ervoor kiest om Het Vergeten Kind op te nemen in jouw testament, dan draag jij ook na jouw overlijden bij aan een betere wereld.

Lees hoe 

Grote gift 

Lever een positieve bijdrage aan het leven van kwetsbare kinderen door een grote gift te doen.

Lees hoe