hotel heppie mierlo

Er wonen in ons land duizenden kinderen die het moeilijk hebben. Omdat ze zich door een onveilige, instabiele thuissituatie niet veilig kunnen ontwikkelen. Of zelfs niet meer thuis kunnen wonen. Deze kinderen zijn enorm kwetsbaar en hebben behoefte aan een plek waar ze even hun zorgen en angsten kunnen loslaten. Die plek is er: Hotel Heppie Mierlo.

Hotel Heppie Mierlo

Hotel Heppie Mierlo is een fijne en liefdevolle plek voor al die duizenden kinderen die het zo hard nodig hebben. René en Natasja Froger openden in 2012 het Hotel, dat we mede dankzij De VriendenLoterij konden bouwen. Met de realisatie van het Hotel, dat gelegen is op een bosrijk terrein aan het Wolfsven, kwam een droom uit.

Hotel Heppie Mierlo

Het Hotel bestaat uit een groepsgebouw waar maximaal 58 personen kunnen overnachten. Er is een groepsruimte en er zijn slaapkamers met eigen douche en toilet. Daarnaast is er een speelgebouw met een grote binnenspeeltuin en een theaterzaal. Een groot speelbos met speeltoestellen omringt het Hotel, hier vind je onder andere een skelterbaan, een kampvuurplaats en een Cruyff-court.

Groepsruimte Hotel Heppie Mierlo Binnenspeeltuin Hotel Heppie Mierlo Theaterzaal Hotel Heppie Mierlo Buitenspelen Hotel Heppie MierloSpeeltoestel Hotel Heppie MierloSkelteren Hotel Heppie MierloKampvuurplaats Hotel Heppie Mierlo

 

 

 

 

 

 

Cruijff Court Hotel Heppie Mierlo

 

 

 

 

 

 

heppie vakanties & weekenden

Vanuit Hotel Heppie Mierlo organiseren wij Heppie Vakanties & Weekenden. Dit is speciaal voor kinderen uit onze doelgroep in de leeftijd van zes tot en met achttien jaar. Daarnaast vinden er ook begeleide gezinsvakanties plaats, waar kinderen samen met zijn/haar ouder(s) welkom zijn. De vakanties en weekenden draaien om ontspannen, samen plezier maken en leuke dingen doen. Dit gebeurt binnen een veilige en gestructureerde omgeving, onder begeleiding van zorgvuldig geselecteerde en getrainde vrijwilligers.

Meer over Heppie Vakanties & Weekenden

een tweede hotel op DE VELUWE

Hotel Heppie Mierlo is een succes en vaak zijn de weekenden en vakanties snel volgeboekt. Hierdoor staan er kinderen op de reservelijst, terwijl wij hen ook een fijne tijd willen bieden. Daarom gaan we een tweede Hotel Heppie bouwen, ditmaal op de Veluwe. Naast de vakanties en weekenden zullen er ook andere activiteiten en evenementen van Het Vergeten Kind plaatsvinden. Tegelijkertijd kan het fungeren als kamp- en activiteitenlocatie voor scholen in het speciaal onderwijs. 
De bouw is inmiddels gestart en we hopen in 2024 de eerste jonge gasten te verwelkomen!

Meer over Hotel Heppie Veluwe 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner