hotel heppie mierlo

er wonen in ons land heel veel kinderen die het om verschillende redenen moeilijk hebben. Omdat ze opgroeien in armoede, omdat ze niet meer thuis kunnen wonen. of door ernstige ziekte, verslavingen of stoornissen binnen het gezin. deze kinderen zijn enorm kwetsbaar en hebben behoefte aan een plek waar ze even hun zorgen, angst en verdriet kunnen loslaten. Die plek is er: hotel heppie mierlo.

Hotel Heppie Mierlo

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar er is in Nederland een grote, liefdevolle plek voor al die duizenden kinderen die het nodig hebben. Mede dankzij René en Natasja Froger en De VriendenLoterij is Hotel Heppie Mierlo gebouwd, op een prachtig bosrijk terrein aan het Wolfsven. Een bijzondere plek waar kinderen onbezorgd kind kunnen zijn, kunnen ontspannen en spelen. Logeren bij Hotel Heppie Mierlo is een feest!

Hotel Heppie Mierlo

Hotel Heppie Mierlo is de kleurrijke, warme en huiselijke thuisbasis voor de Heppie vakanties & weekenden. Een positief, stimulerend en veilig leef- en speelklimaat voor kinderen staat er voorop. Dit noemen we ook wel het Klimaat van Aandacht. In het groepsgebouw met gezellige groepsruimte kunnen 58 personen logeren. Het speelgebouw met grote binnenspeeltuin en de theaterzaal maken het hotel tot een kinderparadijs. Ook is er een groot speelbos met speeltoestellen, skelterbaan, een kampvuur-plek en een Cruyff Court. 

kom ook logeren bij hotel heppie mierlo

Lekker een weekend of midweek weggaan en fijne, ontspannende activiteiten doen zoals voetballen, klimmen in het speelbos of een bonte avond houden. Dat wil toch ieder kind? Speciaal voor kinderen die het moeilijk hebben organiseren wij Heppie vakanties & weekenden in Hotel Heppie Mierlo. Deze weekenden en vakanties draaien om plezier maken en ontspannen en dit gebeurt binnen een fijne, veilige en gestructureerde omgeving. We organiseren dit voor kinderen van zes tot en met achttien jaar en voor gezinnen, waar een kind samen met zijn of haar ouder(s) welkom is. ​

meer over heppie vakanties & weekenden

BOUW MEE AAN een tweede hotel

Hotel Heppie Mierlo is een succes en inmiddels is de wachtrij van het aantal kinderen lang, waardoor we niet alle kinderen een fijne tijd kunnen bieden. Daarom gaat Het Vergeten Kind een tweede hotel bouwen in Almere. Hier kunnen naast Heppie vakanties & weekenden ook verschillende activiteiten en evenementen van Het Vergeten Kind plaatsvinden. En ook kan het fungeren als kamp- en activiteitenlocatie voor scholen in het speciaal onderwijs. We zijn gestart met het plan en hopen in 2019 te starten met de bouw van het hotel. Help je mee? 

meer over hotel heppie almere ja, ik bouw mee

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger