HET VERHAAL VAN JAY

Jay werd op 10-jarige leeftijd uit huis geplaatst vanwege een zeer ingewikkelde thuissituatie. Momenteel woont zij op een leefgroep. In haar jonge leven heeft ze al veel hulpverleners gezien die zich met haar leven bemoeien. Voor Jay is het ontzettend moeilijk om zich open te stellen en vooral om te vertellen hoe ze zich voelt. Daarom zoekt ze telkens weer naar creatieve manieren om haar gevoelens te uiten. 

De documentaire is een samenwerking tussen EO/IKONdocs en Stichting Het Vergeten Kind en geeft een inkijkje in de twee werelden waarin Jay leeft: haar fantasiewereld en haar echte wereld. Bekijk hieronder de trailer. 
 

SAMENWERKING

Documentaires  uit de Mensjesrechtenreeks geven kinderen met hun eigen verhaal een gezicht aan de Rechten van het Kind die zijn vastgelegd in het Kinderrechtenverdrag van de Verenigde Naties. Het verdrag streeft een gelukkig leven voor ieder kind na. In de documentaires vertellen kinderen hoe het is als dat geluk in gevaar komt. 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner