Geef om kwetsbare kinderen in nederland. help mee en doneer.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van deze kwetsbare kinderen. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee? 

Doneer nu

Een positieve verandering bewerkstelligen lukt alleen als we samen de handschoen oppakken. Het Vergeten Kind wil hierin graag het initiatief nemen. Onze samenwerking met politiek Nederland, stakeholders in de jeugdzorg, het bedrijfsleven, honderden vrijwilligers en duizenden donateurs om het welzijn van kwetsbare kinderen in ons land centraal te stellen en te verbeteren heeft steeds meer impact. Help ons ook, zodat alle kwetsbare kinderen in Nederland echt gezien en geholpen worden! Want als ze nu de juiste aandacht, zorg en (specialistische) begeleiding krijgen, kunnen zij hun verleden achter zich laten en werken aan een toekomst. Een toekomst waarin een lach geen uitzondering meer is, maar een recht. Gewoon, zoals het hoort te zijn.  

Andere mogelijkheden om te doneren zijn: schenken en nalaten. Wil je ons steunen met tijd? Word vrijwilliger of start een actie

Johnny knuffelt kindje

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner