Geef om kwetsbare kinderen in nederland. help mee en doneer.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in nederland. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee? 

Johnny knuffelt kindjeEen positieve verandering bewerkstelligen lukt alleen als we samen de handschoen oppakken. Het Vergeten Kind wil hierin graag het initiatief nemen. Onze samenwerking met politiek Nederland, stakeholders in de jeugdzorg, het bedrijfsleven, honderden vrijwilligers en duizenden donateurs om het welzijn van kwetsbare kinderen in ons land centraal te stellen en te verbeteren heeft steeds meer impact. 

Hier zijn we heel blij mee want zonder de steun van anderen kunnen wij kwetsbare kinderen in Nederland niet helpen. Je kunt ons helpen door te doneren, eenmalig of structureel. Doneren via jouw mobiele telefoon per sms kan ook, hieronder leggen we dit uit.

doneren via sms

Zestig procent van de mensen heeft een mobiele telefoon en deze wordt steeds meer voor directe contacten en geldzaken gebruikt. Doneren via de mobiele telefoon is een handige, snelle en veilige manier van geven. Mobiel doneren is een initiatief van brancheorganisatie Goede Doelen Nederland (GDN, voorheen VFI). Bij deze branchevereniging zijn vele goede doelen aangesloten, zo ook Het Vergeten Kind. GDN heeft Geef-sms opgericht om duidelijkheid te creëren voor de goede doelen-sector ten aanzien van sms-diensten. Wil je ook mobiel doneren? Sms het woord KINDEREN naar 4333 en doe zo een eenmalige bijdrage van drie euro.

eenmalig of structureel doneren

Help ons door het doen van een eenmalige of structurele donatie. Alleen dan worden alle kwetsbare kinderen in Nederland echt gezien en geholpen! Als ze nu de juiste aandacht, zorg en (specialistische) begeleiding krijgen, kunnen zij hun verleden achter zich laten en werken aan een toekomst. Een toekomst waarin een lach geen uitzondering meer is, maar een recht. Gewoon, zoals het hoort te zijn.  

doe een donatie

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner