Maak kennis met ambassadeur Numidia

“Ik wil kinderen laten zien hoe sterk ze zijn en hen inspireren met mijn verhaal. Ze de kracht geven die ze nodig hebben om weer een beetje positief naar de toekomst te kijken". 

Tijdens de uitreiking van de Hartenhuis Awards in februari 2024 is zangeres Numidia (bekend van o.a. Beste Zangers) officieel benoemd tot ambassadeur van Het Vergeten Kind. Numidia kan zich, helaas, als geen ander inleven in onze doelgroep. Want ook zij heeft een verleden in de jeugdzorg. Opgegroeid in een huishouden getekend door ruzies, belandde ze uiteindelijk in verschillende jeugdzorginstellingen. Zingen werd haar redding, een uitlaatklep om te ontsnappen aan de harde realiteit. In haar rol als ambassadeur wil Numidia kinderen en jongeren in vergelijkbare situaties inspireren met haar verhaal. 

Ambassadeur Numidia

We zijn er trots op dat Numidia zich aan Het Vergeten Kind wil binden. Naast dat ze met haar enthousiasme en gedrevenheid jongeren kan inspireren, weet ze ook heel duidelijk over te brengen wat volgens haar beter kan binnen de jeugdzorg. 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger