maak met jouw ORGANISATIE het verschil

Het Vergeten Kind wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in Nederland met als doel: ze gewoon kind laten zijn. We knokken er dagelijks voor om hun situatie te verbeteren. Dat kunnen we niet alleen, daarvoor hebben we de hulp van de samenleving nodig. Wil jij ons met je organisatie helpen? 

Wij geloven sterk in partnerschappen en samenwerking en daarom bundelen wij graag onze krachten met organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Doneren als organisatie heeft ook fiscale voordelen. Iedere bijdrage maakt voor ons verschil. Want voor het werk dat wij verrichten ontvangen we geen subsidies van de overheid. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van donaties en giften en ons werk alleen kunnen (blijven) doen dankzij donateurs, sponsoren, bedrijven, serviceclubs, vermogensfondsen en religieuze organisaties.

Bedrijven

Lever samen met medewerkers en/of klanten een maatschappelijke bijdrage aan Het Vergeten Kind.

Steun ons

kerken

Werk met ons samen aan een wereld van gerechtigheid en verdraagzaamheid.

Lees hoe

Opheffen stichting

Doneer het batig saldo van uw opgeheven stichting om de zorg van kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam te verbeteren.

Lees hoe 

Serviceclubs

Ben jij lid van een Serviceclub en is het jullie maatschappelijke missie om het verschil te maken voor kwetsbare kinderen?

STEUN ALS SERVICECLUB

Wall of Thanks

Wij zijn alle organisaties die aan ons gedoneerd hebben ontzettend dankbaar. Zie daarom onze Wall of Thanks.

Lees meer 

Vermogensfondsen

Investeer in innovatieve projecten die de zorg voor kwetsbare kinderen in Nederland duurzaam verbeteren.

STEUN ALS VERMOGENSFONDS

Loterijen

De VriendenLoterij is al jarenlang partner van Het Vergeten Kind.

Lees meer