maak met jouw ORGANISATIE het verschil

Het Vergeten Kind wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in Nederland met als doel: ze gewoon kind laten zijn. We knokken er dagelijks voor om hun situatie te verbeteren. Dat kunnen we niet alleen, daarvoor hebben we de hulp van de samenleving nodig. Wil jij ons met je organisatie helpen? 

Wij geloven sterk in partnerschappen en samenwerking en daarom bundelen wij graag onze krachten met organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Doneren als organisatie heeft ook fiscale voordelen. Iedere bijdrage maakt voor ons verschil. Want voor het werk dat wij verrichten ontvangen we geen subsidies van de overheid. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van donaties en giften en ons werk alleen kunnen (blijven) doen dankzij donateurs, sponsoren, bedrijven, serviceclubs, vermogensfondsen en religieuze organisaties.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner