Extra aandacht voor de vergeten kinderen in jouw gemeente heppie tour

Uit ervaring en onderzoek weten we welke impact een onbezorgd dagje uit of een vakantie kan maken op kinderen en gezinnen die het thuis moeilijk hebben. Ben jij op zoek naar manieren om direct iets te doen voor deze kinderen uit jouw gemeente? Wij organiseren verschillende activiteiten en programma's waar gemeenten (gratis) aan kunt deelnemen. Lees hieronder meer. 


Heppie Activiteiten

We ontwikkelen impactvolle programma’s die ervoor zorgen dat kinderen uit onze doelgroep niet vergeten worden. Deze kinderen bieden we nu een mooi moment en een positieve ervaring waarin ze ‘gewoon’ kind kunnen zijn. Zodat ze zich positief kunnen ontwikkelen. Op die manier kunnen angst en zorgen plaatsmaken voor plezier maken, kunnen kinderen vriendschappen sluiten, maken ze positieve herinneringen en hebben deze kinderen het gevoel dat ze kunnen meedoen.

Meer lezen


OUDERWIJZER

Met het initiatief OuderWijzer streeft Het Vergeten Kind ernaar dat ouders zich met meer aandacht voorbereiden op het ouderschap en praten over twijfels en problemen. Want krachtige ouders is de sterkste basis voor een gezonde, veerkrachtige nieuwe generatie. 

Meer lezen


HEPPIE OP DE CLUB

Met dit programma worden de vrijwilligers die op clubs en verenigingen werkzaam zijn, getraind in het Klimaat van Aandacht. Hiermee creëren wij een inclusief derde opvoedmilieu waarin ook kinderen en jongeren die problemen hebben en/of veroorzaken bij deze verenigingen en clubs goed begeleid kunnen worden. 

Meer lezen