Natasja Froger - Heppie Ambassadeur

Nederland leerde Natasja Froger kennen als echtgenote van zanger René Froger. Door haar deelname in 2009 aan het realityprogramma ‘De Frogers: Helemaal Heppie’ leerde ze Stichting Heppie kennen. Deze stichting verzorgde vakanties voor kinderen die door verschillende problemen thuis niet op vakantie kunnen gaan. Wanneer in 2016 Stichting Heppie fuseert met Het Vergeten Kind, zet Natasja liefdevol haar werk als ambassadeur voort, nu voor Het Vergeten Kind. Natasja Froger

Nadat Natasja zag wat de impact van een Heppie Vakantie was op het leven van een kind, besloot ze ambassadeur te worden. Zo zorgde ze er o.a. voor dat in 2012 Hotel Heppie in Mierlo kon worden geopend. Een vaste locatie waar kwetsbare kinderen op adem kunnen komen, kunnen spelen en vrienden kunnen maken. Door haar geschiedenis en Heppie-ervaring is Natasja de belangrijkste ambassadeur voor de realisatie van het tweede Hotel Heppie dat in de zomer van 2022 in de Veluwe haar deuren zal openen.

Nieuwe locatie OP de Veluwe

Natasja ziet het al voor zich, hoe kinderen aankomen op de nieuwe locatie op de Veluwe. “De één wordt afgezet door een ouder, of ze komen samen voor een gezinsvakantie. De ander wordt afgezet door een begeleider van de instelling. Zodra ze uit de auto stappen, zie je ze al opbloeien. Nog voordat ze bij het hotel zijn, komen ze al los van de dagelijkse moeilijkheden. Langzaam verdwijnt hun wereld en begint hun fijne vakantie of gezellige weekendje.” We namen Natasja onlangs mee naar de nieuwe locatie op de Veluwe: “Ik liep rond met een big smile en een fijn gevoel. Deze plek ademt ontspanning, vriendelijkheid en onbezonnenheid.”

Flashbacks naar het programma ‘De Frogers: Helemaal Heppie’ schieten voorbij. Een realityshow van vier weken waarbij zij met haar gezin hielp bij de Heppie Vakanties. Toen nog op locatie in Veldhoven. “We sliepen in een grote camper op het terrein en deden al het werk dat de vrijwilligers destijds ook deden. Koken, poetsen, pleisters plakken en spelletjes spelen.” Natasja vat het samen als een leerzame en leuke periode. “Bijzonder en leuk om met je eigen ogen te zien wat zo’n weekend of vakantie met een kind kan doen. Het is belangrijk dat ze even zichzelf kunnen zijn. Ongeacht hun stoornis, gedrag of moeilijke thuissituatie. Bij Hotel Heppie komen de kinderen echt tot rust. Ze maken plezier en voelen zich even onbezorgd.”

Als het aan Natasja ligt komt het nieuwe hotel op de Veluwe er snel! Wij hopen, samen met Natasja, binnenkort een heleboel kinderen blij te kunnen maken!

Lees het volledige interview met Natasja in Talks Magazine 2021

Doneer nu 

GEef jij vergeten kinderen een plek om op adem te komen? 

Doneer hier

Waarom nog een hotel?

Alle kwetsbare kinderen verdienen het om gewoon onbezorgd kind te kunnen zijn

Lees waarom

Heppie IS MEER DAN ZOMAAR EEN VAKANTIE 

Plezier, ontspanning en persoonlijke aandacht, daar draait het om in Hotel Heppie

Wat doen we precies?

Over het project Heppie Veluwe

Wat willen we realiseren?

Help jij met je bedrijf? 

Lees hoe je kan meehelpen

FAQ Hotel Heppie Veluwe

Veel gestelde vragen