Blijf op de hoogte van de bouw van Hotel Heppie Veluwe!

Het Vergeten Kind is begonnen met de bouw van het tweede Hotel Heppie op de Veluwe. Midden in het bos ligt vijf hectare grond die wordt omgetoverd tot een waar vakantieoord voor vergeten kinderen. Hier kunnen ze deelnemen aan activiteiten die speciaal zijn ontworpen om kinderen zich te laten ontwikkelen. 

Lees meer over Hotel Heppie Veluwe

De bouw van zo’n hotel is nogal een proces. We stemmen namelijk alles af op onze jonge gasten en zelfs over het kleurgebruik denken we nauwkeurig na. We delen het hotel zo in dat onze vrijwilligers de kinderen optimaal kunnen begeleiden. Door donaties van bedrijven en particulieren (dus misschien wel van jou!) kunnen we dit hotel verwezenlijken. We nemen jullie daarom ook graag mee in de realisatie van dit hotel. Van fundering tot de inrichting van de kamers. 


De bouw is gestart!

Maart - April 2023

We zijn begonnen! De fundering is gestort. Met een beetje fantasie zie je hier misschien al een groepsgebouw met kleinschalige slaapkamers (waarvan twee mindervalidenkamers), zes gezinsappartementen en een grote indoor speelhal ontstaan.

Bouw HHV 2

Bouw HHV 1

 

 


 

GEef jij kinderen een plek om op adem te komen? 

Doneer hier

Volg de bouw!

van Hotel Heppie Veluwe

Lees de blog

Heppie IS MEER DAN ZOMAAR EEN VAKANTIE 

Plezier, ontspanning en persoonlijke aandacht, daar draait het om in Hotel Heppie

Wat doen we precies?

Help jij met je bedrijf? 

Lees hoe je kan meehelpen