Blijf op de hoogte van de bouw van Hotel Heppie Veluwe!

Het Vergeten Kind is begonnen met de bouw van het tweede Hotel Heppie op de Veluwe. Midden in het bos ligt vijf hectare grond die wordt omgetoverd tot een waar vakantieoord voor vergeten kinderen. Hier kunnen ze deelnemen aan activiteiten die speciaal zijn ontworpen om kinderen zich te laten ontwikkelen. 

Lees meer over Hotel Heppie Veluwe

De bouw van zo’n hotel is nogal een proces. We stemmen namelijk alles af op onze jonge gasten en zelfs over het kleurgebruik denken we nauwkeurig na. We delen het hotel zo in dat onze vrijwilligers de kinderen optimaal kunnen begeleiden. Door donaties van bedrijven en particulieren (dus misschien wel van jou!) kunnen we dit hotel verwezenlijken. We nemen jullie daarom ook graag mee in de realisatie van dit hotel. Van fundering tot de inrichting van de kamers. 


De bouw is gestart!

Oktober - november 2023

We racen richting het einde van het jaar en ook de bouw gaat in een vlot tempo verder. 
Het groepsgebouw is dicht en heeft een paar mooie groene deuren gekregen. Rondom de bungalows ligt zelfs al bestrating en het perkje in het midden zal volgend jaar tijdens de opening al mooi gevuld zijn. De binnenspeeltuin lijkt nu nog op een indoor zwembad, maar straks kunnen kinderen hier droog en warm heerlijk ravotten op alle speeltoestellen.

 

Hotel Heppie - groepsgebouw

Hote Heppie - bungalow

Hotel Heppie - binnenspeeltuin

Juli - augustus 2023

Terwijl de dagen voorbij vliegen, worden de contouren van een bijzondere plek steeds duidelijker zichtbaar. Ons hotel krijgt een unieke indeling die perfect is afgestemd op de behoeften van de kinderen die we willen verwelkomen. Je kunt de gezinsappartementen nu al duidelijk onderscheiden van het hoofdgebouw. 

Dit project zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder de steun en samenwerking van onze geweldige partners. Met trots hebben zij een exclusieve rondleiding over het terrein gekregen. Want samen bouwen we aan een plek waar kinderen kunnen lachen, spelen en herinneringen kunnen creëren die een leven lang meegaan.

blogupdate 3

Hotel Heppie Veluwe blog update 3

Blogupdate 3 HHV

 

Mei - juni 2023

Wat gaat het snel! Het groepsgebouw krijgt steeds meer vorm. Elke dag wordt er hard gebouwd aan een plek waar kinderen weer even op adem kunnen komen. 

Hotel Heppie Veluwe Groepsgebouw

Maart - april 2023

We zijn begonnen! De fundering is gestort. Met een beetje fantasie zie je hier misschien al een groepsgebouw met kleinschalige slaapkamers (waarvan twee mindervalidenkamers), zes gezinsappartementen en een grote indoor speelhal ontstaan.

Bouw HHV 2

Bouw HHV 1


 

GEef jij kinderen een plek om op adem te komen? 

Doneer hier

Volg de bouw!

van Hotel Heppie Veluwe

Lees de blog

Heppie IS MEER DAN ZOMAAR EEN VAKANTIE 

Plezier, ontspanning en persoonlijke aandacht, daar draait het om in Hotel Heppie

Wat doen we precies?

Help jij met je bedrijf? 

Lees hoe je kan meehelpen