Supportsjaal dankbaar ontvangen

17 april 2018

Begin dit jaar voerden wij de campagne 'Een klein gebaar van echte aandacht', waarin wij heel Nederland opriepen om de kwetsbare kinderen in ons land te steunen met een lief bericht. Van al deze hartverwarmende berichten maakten wij supportsjaals, die we nu uitdelen aan de kinderen. De sjaals worden dankbaar ontvangen.

Joep Verboeket uitdelen supportsjaal campagne Het Vergeten Kind

Aanleiding

Tijdens de Week van Het Vergeten Kind 2018 verzamelden wij zoveel mogelijk supportsjaals voor kwetsbare kinderen in Nederland. Al deze sjaals werden door vele vrijwilligers met de hand aan elkaar gemaakt, om zo 1 megalange supportsjaal te creëren. Tijdens het slotevent van de campagne op 28 maart onthulden wij de lengte van de supportsjaal; maar liefst 10,2 kilometer!

Jamai Loman campagne Klein Gebaar

'Wat ben je dapper!'

Er is een plan nodig om zoveel sjaals uit te delen, dus dat kwam er. Na afloop van het slotevent werden de sjaals verzameld, gewassen en opgeslagen in ons kantoor. Wederom worden ze nu met de hand van elkaar losgemaakt, zodat we ze kunnen uitdelen aan de kinderen. 

We verspreiden de sjaals via onze eigen evenementen, zoals Heroes & Champions, Heppie vakanties en weekenden en Hartenhuisprojecten. Ook krijgen we aanvragen binnen van opvanglocaties en gezinshuizen. Zo bezorgde medewerker Jeroen 50 supportsjaals bij een VrouwenOpvang in Den Haag: "Hoe blij waren ze met de sjaals, echte cadeautjes! Ze hadden direct al een kind in gedachte voor de sjaal met de tekst 'Wat ben je dapper'. Deze ontmoeting sterkt mij in het besef van het goede werk dat wij, maar vooral zij doen!"

Juvat Westendorp campagne Het Vergeten Kind supportsjaal

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner