Veelgestelde vragen Zomerbox 2023 

Na een donatie kom je vanzelf op een bedankpagina die bevestigt dat jouw donatie is binnengekomen. Vervolgens ontvang je binnen twee uur een bevestiging via het emailadres dat je hebt opgegeven.

De Onvergetelijke Zomerbox is de box waarmee we vergeten kinderen een onvergetelijke zomerervaring bezorgen. De box staat symbool voor een tal van toffe kado’s die we deze zomer bezorgen bij zoveel mogelijk vergeten kinderen. Denk aan tickets voor pretparken en musea, een verrassingsbox vol met toffe spullen om de vakantie door te komen, een dagticket voor het Heppie Festival of zelfs een weekend of 5-daagse vakantie weg waarbij alles draait om gezelligheid, onbezorgd spelen en oprechte aandacht van onze getrainde vrijwilligers.

Het Vergeten Kind deelt de verrassingsboxen uit via gemeenten. De aanmeldingen voor de boxen verlopen dus via hen. Wij hebben dus geen aanmeldformulier. 

Je kunt kinderen wel aanmelden voor een vakantie of weekend via Heppie Vakanties: https://heppievakanties.nl/

Klopt, we hebben ook niet de illusie alle problemen op te lossen met deze zomerbox maar we geven veel vergeten kinderen wel even een moment om uit hun situatie te stappen, te kunnen ontspannen en weer even gewoon kind te kunnen zijn.

Met onze andere programma’s blijven we strijden voor structurele verbetering.

Onze activiteiten zijn altijd onder begeleiding van zorgvuldig geselecteerde en getrainde vrijwilligers, volgens een vaste structuur en deze vinden plaats op onze eigen accommodaties op plaatsen waar we vaste afspraken mee hebben en die geschikt zijn.

Doe dus vooral mee aan deze actie door te doneren zodat we veel vergeten kinderen op onze accommodaties kunnen verwelkomen.