10.000 STAPPEN PER DAG. GA JIJ DE UITDAGING AAN?

De maand april staat dit jaar in het teken van Stapril! Een sportieve uitdaging om de hele maand april, elke dag 10.000 stappen te zetten. Eindelijk weer iets leuks om samen aan mee te doen en goed voor de gezondheid! De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de Heppie Vakanties & Weekenden. Dus als je meedoet, wandel je jezelf niet alleen fit, je helpt er ook nog eens kwetsbare kinderen mee. Doe je mee? 

Lekker naar buiten in de lente! Fit worden door iedere dag 10.000 stappen te zetten en daarmee ook nog eens geld op te halen voor de vergeten kinderen van Nederland. Dat klinkt als een win-win situatie voor iedereen! Verschillende grote bedrijven doen mee aan deze stappenchallenge, maar jij kunt als particulier natuurlijk ook meedoen!

WAAROM MEEDOEN?

Door corona werken we zoveel mogelijk vanuit huis, we bewegen daardoor nog minder dan voor de pandemie. Wist je dat de gemiddelde Nederlander (tijdens een werkdag) nu slechts 3.000 stappen per dag zet? Terwijl er minimaal 10.000 stappen per dag nodig zijn voor een gezonde leefstijl? Daar is dus nog een hoop winst te behalen en wij gaan helpen. Tijdens Stapril dagen wij jou uit om de hele maand april 10.000 stappen per dag te zetten. Ruim 40% van de deelnemers gaf vorig jaar aan door deze uitdaging meer bewust te zijn van de eigen gezondheid én meer te gaan bewegen. Dus doe mee en maak en start jouw weg naar een gezondere leefstijl nu!

Ja, ik doe mee aan Stapril

HOE WERKT HET?

 1. Schrijf je in en kies voor individueel deelnemen. Je kan er bij je inschrijving voor kiezen om een team aan te maken om te strijden tegen andere teams.
 2. Na inschrijving krijg je een eigen fondsenwervende pagina, waarmee je bekenden kan vragen om een kleine bijdrage voor vergeten kinderen. 
 3. Vanaf 1 april ga je lekker wandelen, elke dag minimaal 10.000 stappen. De gezette stappen kun je iedere dag invoeren via de interactieve kalender op jouw persoonlijke pagina, zodat jouw donateurs ook zien dat je lekker bezig bent! Je ziet ook meteen hoe jij het doet ten opzichte van vrienden en familie. 
 4. In de interactieve kalender krijg je dagelijks tips over vitaliteit en extra challenges om het wandelen nog leuker te maken.
 5. Op 30 april sluiten we de stappenchallenge met elkaar op een feestelijke manier af. Wie heeft het meeste geld opgehaald voor Het Vergeten Kind? En wie heeft de meeste stappen gezet?

Stapril

WAT KRIJG JE ALS JE MEEDOET?

 • Een eigen Stapril pagina, waar je donaties mee kan werven en waar je updates kunt plaatsen over de challenge.
 • Een toffe, interactieve stappenkalender waar je dagelijks jouw gezette stappen kunt invoeren en jouw totaal aantal gezette stappen kunt zien.
 • De hele maand april elke dag een nieuwe tip of een leuke nieuwe challenge op weg naar een gezondere leefstijl.
 • De mogelijkheid om een teampagina aan te maken en het op te nemen tegen vrienden en familie.
 • Toegang tot de communicatie-toolkit.
 • Het is leuk om een maand extra te letten op bewegen en ook nog eens geld op te halen voor een goed doel.
 • Je kunt voor een gereduceerd tarief (25 euro excl. verzendkosten) een echt goede stappenteller aanschaffen!

SCHRIJF JE IN EN WANDEL MEE

Meedoen aan Stapril is goed voor je eigen gezondheid, leuk om te doen, volledig coronaproof en je zet je ook nog eens in voor Het Vergeten Kind. Geweldig toch? Je kan de hele maand meedoen aan deze stappenchallenge voor slechts 15 euro. Doe je mee?

JA, IK DOE MEE AAN STAPRIL

 

Stapril is een initiatief van Workplace Giving en I Care Producties, zij hebben ervoor gekozen om Het Vergeten Kind te steunen met deze actie. 

Aanmelden voor Stapril

Ik doe mee!

Meedoen als bedrijf

Meer info & aanmelden

DOE MEE EN SPONSOR de HEPPIE Vakanties & Weekenden

Lees meer