STEUN OP EEN SPORTIEVE MANIER KWETSBARE KINDEREN SAMEN MET JE MEDEWERKERS 

De maand april staat dit jaar in het teken van Stapril! Een sportieve uitdaging om de hele maand april, elke dag 10.000 stappen te zetten. Dat kan als individuele deelnemer, maar nog leuker is het om het samen met je collega’s te doen. Stapril zorgt voor verbinding, plezier en een boost voor ieders gezondheid. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de Heppie Tour. Dus als je meedoet, wandel je jezelf niet alleen fit, je helpt er ook nog eens kwetsbare kinderen mee. Doe je mee?

Lekker naar buiten in de lente! Fit worden door iedere dag 10.000 stappen te zetten en daarmee ook nog eens geld op te halen voor de vergeten kinderen van Nederland. Dat klinkt als een win-win situatie voor iedereen! Doe mee met je organisatie en daag je medewerkers uit. In teams moedig je elkaar aan om in deze tijd meer in beweging te komen. Dit brengt niet alleen verbinding, maar zorgt ook voor werkgeluk en productiviteit. Stapril is een initiatief van Workplace Giving en I Care Producties, zij hebben ervoor gekozen om Het Vergeten Kind te steunen met deze actie. 

Stapril

Waarom met je organisatie meedoen aan STAPril?

 • Van 1 april t/m 30 april, elke dag 10.000 stappen
 • Gezonde en fitte werknemers door samen te bewegen 
 • Fijne teambuilding en met plezier effectief samenwerken 
 • Toon je maatschappelijke betrokkenheid 
 • Help de 100.000 vergeten kinderen in Nederland 

Dit wordt voor jouw organisatie geregeld:

 • Als jij je organisatie aanmeldt voor Stapril, helpt Workplace Giving jou om je medewerkers te motiveren;
 • Activatie sessies waarin wij organisaties helpen hoe medewerkers te ondersteunen in hun ambassadeursrol;
 • Promotievideo’s van landelijke ambassadeurs die intern kunnen worden gedeeld, bijv. via eigen intranet;
 • Ideeën en mogelijkheden voor activiteiten rondom vitaliteit, teambuilding en maatschappelijke betrokkenheid;
 • Alle communicatie uitingen met verschillende e-mails, banners, posters en flyers voor zichtbaarheid in de organisatie. Uiteraard aan te passen op eigen huisstijl;
 • Voor elke deelnemer een eigen Stapril pagina waar zij stappen kunnen invoeren, voortgang kunnen meten, meer informatie over een gezonde leefstijl en leuke extra challenges!

Waar doen jullie het voor?

60fa55bd12984_walibi_heppie-tour_360px.jpgHet opgehaalde sponsorgeld komt ten goede aan de Heppie Tour. Dit zijn volledig verzorgde dagjes uit naar pretparken, dierentuinen en musea voor kwetsbare kinderen. In de vakantieperiodes hebben zij vaak weinig om naar uit te kijken. Vaak zit een vakantie of een uitje er niet in. Tijdens zo’n dag kunnen zorgen plaats maken voor een glimlach en positieve herinneringen. Dat is van noodzakelijk belang, want positieve herinneringen dragen bij aan de mentale veerkracht om beter om te kunnen gaan met moeilijke situaties thuis. En dat hebben deze kinderen juist hard nodig! 

Wat zijn de kosten?

Voor deelname aan Stapril met je bedrijf betaal je een vast bedrag van € 1.500 exclusief BTW en € 25,- (excl. BTW) per deelnemer. 

Doen jullie mee?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de adviseurs van Workplace Giving via [email protected]. Of meld je direct aan via onderstaande button.

AANMELDEN STAPRIL