HEPPIE FACTORY

05 februari 2020

UTRECHT, 4 februari 2020 – Groot feest vandaag voor meer dan 300 kwetsbare kinderen in Nederland. Stichting Het Vergeten Kind zette deze kinderen in het zonnetje bij Heppie Factory, een groot kinderfeest voor kwetsbare kinderen uit de jeugdzorg. Vol met inspirerende, creatieve, grappige en ontspannende activiteiten. Er werden dansworkshops gegeven door Juvat Westendorp en Wendy van Dijk, nieuwe raptalenten ontdekt bij Heppie Music, gekart met Saar Koningsberger bij Heppie Races en bij Heppie Science werden de meest coole experimenten uitgevoerd waar Jandino Asporaat proefkonijn was...

Heppie Factory (Juvat&Jandino)

Stichting Het Vergeten Kind zet zich al jaren in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Tijdens de Week van Het Vergeten Kind (29 januari t/m 4 februari) staan deze kinderen centraal en worden ze gezien en gehoord. Een dag in deze week staat kinderplezier centraal en wordt er écht feest gevierd met én voor deze kinderen. Zonder zorgen. Zonder verdriet. Gewoon kind zijn. De eerste editie van Heppie Factory was een daverend succes. Na een dag vol toffe workshops en optredens van onder andere Glen Faria, gingen de kinderen met een glimlach op hun gezicht naar huis.

Heppie Factory (Glen Faria)
Met de petitie 'Stop het wisselen van hulpverleners' roept Het Vergeten Kind op om de jeugdzorg zo te organiseren, dat kinderen substantieel minder verschillende gezichten zien dan nu het geval is. Want het constant wisselen van hulpverleners, het steeds opnieuw leren vertrouwen en het steeds opnieuw vertellen van hun verhaal, is bovenop de trauma's die ze al hebben psychisch erg zwaar. 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner