Heppie events

We organiseren een aantal keer per jaar eendaagse kinderevents speciaal voor kwetsbare kinderen. Tijdens deze events draait alles om onbezorgd plezier maken, het ontdekken van je talenten en het opdoen van nieuwe en positieve ervaringen.

Heppie Factory 2023

Op 14 en 15 oktober was de derde editie van Heppie Factory! Dit jaar was er een waar winter wonderland, waar kinderen konden schaatsen en genieten van koek en zopie. Over twee dagen verspreid ontvingen we 600 kinderen. Die konden zich uitleven bij creatieve workshops en allerlei sportieve activiteiten. Even een rustmomentje pakken kon in de kappers- of massagestoel. Er werd ook heel wat afgedanst tijdens de dansworkshops. Maar ook op de hits Emma Heesters en de beats van JoyLiana. Ambassadeur Jamai liet kinderen hun zangtalent ontdekken bij zijn spetterende karaokeshow. Ambassadeur Edino van Dorsten en vriendin van de stichting Francis Beukeveld verzorgden de presentatie. Het was weer een geslaagd weekend met heel veel blije kinderen!

We vroegen aan gezinshuisouder Angelique wat het effect van Heppie Factory is op de kinderen die bij haar wonen. Je hoort haar antwoord in de video hierboven, of lees het hier.

Heppie Festival 2023

De tweede editie van Heppie Festival is een feit! Op 24 en 25 juni ontvingen we in totaal 750 kinderen uit gezinshuizen en leefgroepen. Zij konden tijdens deze twee dagen onbezorgd plezier maken en hun talenten ontdekken. Sportievelingen leefden zich uit bij het bubble voetbal, op de stormbaan, bij Archery Tag of het lasergamen. Of de acrobaat in jezelf ontdekken bij de circusworkshop! Crea-bea's gingen aan de slag met het maken van een eigen hoelahoep, dromenvanger, ibiza-armbandjes of sokken tie-dyen. Er was zelfs een pannenkoekenschool waar kinderen zelf hun pannenkoek konden versieren. En daarna uiteraard opeten! 

Onze ambassadeur Jamai Loman was aanwezig als presentator, maar ook om lol te hebben met de kinderen. Op zaterdag betrad de populaire Emma Heesters het podium voor een spetterend optreden. En op zondag maakte Tabitha er een waar feestje van, inclusief polonaise!


Heppie Factory 2022

Op 19 en 20 november was de tweede editie van de Heppie Factory bij de Fabrique in Maarssen. We ontvingen maar liefst 500 kinderen uit leefgroepen en gezinshuizen voor twee dagen boordevol bijzondere workshops en activiteiten. Bij Heppie Factory draait alles om onbezorgd plezier maken, genieten en het ontdekken van je talent. Zoals leren scratchen als een coole DJ, egelhuisjes timmeren, je uitleven op de stormbaan en de Einstein in jezelf ontdekken met toffe experimenten. Ook aan de ontspanning was gedacht. Er waren kappers, barbers, visagisten, masseurs en een fotograaf om het eindresultaat vast te leggen. 

Onze ambassadeurs waren van de partij om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Bij de dansworkshop van Juvat Westendorp gingen alle voetjes van de vloer. Jamai Loman, Edino Van Dorsten en Inge de Bruijn presenteerden de dag en deden natuurlijk gezellig mee. Als kers op de taart stonden artiesten Bizzey, Sigourney K, Numidia en S10 op het podium! Er werd flink meegezongen, gedanst en achteraf werden de nodige selfies gemaakt en handtekeningen gezet. 

 

HEPPIE FESTIVAL 2022

Op 9 en 10 juli 2022 vond het eerste Heppie Festival plaats op het terrein van UP Events in Amsterdam. Ruim 400 kinderen uit onze doelgroep konden zich uitleven bij verschillende toffe activiteiten en workshops. Zo konden kinderen een TikTok workshop volgen van Vriendin van de stichting Rosalie Jansen, djembé leren spelen, een eigen tas ontwerpen en een ansichtkaart pimpen en versturen. Kinderen konden zich sportief uitleven bij het lasergamen, op de stormbaan of bij archery tag. Als ze dorst kregen konden ze samen met een professionele barman hun eigen mocktails shaken. De goede sfeer en blije kinderen maakten het tot een vrolijk festivalweekend! Ook Jelle (12) had het naar zijn zin: "Ik wil hier wonen!"

Heppie Festival

Expeditie Heppie 2021

Op 18 en 19 augustus 2021 organiseerden we voor ruim 300 kinderen uit leefgroepen en gezinshuizen het kinderevent Expeditie Heppie. Hier draaide alles om onbezorgd plezier maken, ontdekken en het opdoen van positieve ervaringen. De ontdekkingstocht ging van start op Madagaskar; een eiland met wilde dieren, glittertattoos en een jungle race. Op het zonnige Ibiza konden de kinderen lekker chillen met muziek, dans, yoga en een hippiemarkt. Na een ritje met de tuktuk werd deze onvergetelijke expeditie spectaculair afgesloten op Antarctica! Met ijsschotsen, een ijskar en de Olympic Winter Games met een Giga Slide en luchtkussen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video voor een sfeerimpressie (2:07 min.).
Jason (10): “Ik vond Madagaskar het leukst! Daar kon je een djembé workshop volgen en ik heb een slang geaaid” 

 

Heppie FACTORY 2020

Op 4 februari 2020 was het groot feest voor meer dan 300 kwetsbare kinderen in Nederland. Zij werden in het zonnetje gezet bij Heppie Factory, een groot kinderfeest voor kwetsbare kinderen uit de jeugdzorg. Vol met inspirerende, creatieve, grappige en ontspannende activiteiten. Er werden dansworkshops gegeven door Juvat Westendorp en Wendy van Dijk, nieuwe raptalenten ontdekt bij Heppie Music, gekart met Saar Koningsberger bij Heppie Races en bij Heppie Science werden de meest coole experimenten uitgevoerd waar Jandino Asporaat proefkonijn was...

Tijdens de Week van Het Vergeten Kind (29 januari t/m 4 februari) staat een dag in deze week kinderplezier centraal en wordt er écht feest gevierd met én voor deze kinderen. Zonder zorgen. Zonder verdriet. Gewoon kind zijn. De eerste editie van Heppie Factory was een daverend succes. Na een dag vol toffe workshops en optredens van onder andere Glen Faria, gingen de kinderen met een glimlach op hun gezicht naar huis. Bekijk de video voor een  sfeerimpressie (1:49 min.).