Heppie events

We organiseren een aantal keer per jaar eendaagse kinderevents speciaal voor kwetsbare kinderen. Tijdens deze events draait alles om onbezorgd plezier maken, het ontdekken van je talenten en het opdoen van nieuwe en positieve ervaringen.

HEPPIE FESTIVAL

Op 9 en 10 juli 2022 vond het eerste Heppie Festival plaats op het terrein van UP Events in Amsterdam. Ruim 400 kinderen uit onze doelgroep konden zich uitleven bij verschillende toffe activiteiten en workshops. Zo konden kinderen een TikTok workshop volgen van Vriendin van de stichting Rosalie Jansen, djembé leren spelen, een eigen tas ontwerpen en een ansichtkaart pimpen en versturen. Kinderen konden zich sportief uitleven bij het lasergamen, op de stormbaan of bij archery tag. Als ze dorst kregen konden ze samen met een professionele barman hun eigen mocktails shaken. De goede sfeer en blije kinderen maakten het tot een vrolijk festivalweekend! Ook Jelle (12) had het naar zijn zin: "Ik wil hier wonen!"

Heppie Festival

Expeditie Heppie

Op 18 en 19 augustus 2021 organiseerden we voor ruim 300 kinderen uit leefgroepen en gezinshuizen het kinderevent Expeditie Heppie. Hier draaide alles om onbezorgd plezier maken, ontdekken en het opdoen van positieve ervaringen. De ontdekkingstocht ging van start op Madagaskar; een eiland met wilde dieren, glittertattoos en een jungle race. Op het zonnige Ibiza konden de kinderen lekker chillen met muziek, dans, yoga en een hippiemarkt. Na een ritje met de tuktuk werd deze onvergetelijke expeditie spectaculair afgesloten op Antarctica! Met ijsschotsen, een ijskar en de Olympic Winter Games met een Giga Slide en luchtkussen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video voor een sfeerimpressie (2:07 min.).
Jason (10): “Ik vond Madagaskar het leukst! Daar kon je een djembé workshop volgen en ik heb een slang geaaid” 

 

Heppie FACTORY

Op 4 februari 2020 was het groot feest voor meer dan 300 kwetsbare kinderen in Nederland. Zij werden in het zonnetje gezet bij Heppie Factory, een groot kinderfeest voor kwetsbare kinderen uit de jeugdzorg. Vol met inspirerende, creatieve, grappige en ontspannende activiteiten. Er werden dansworkshops gegeven door Juvat Westendorp en Wendy van Dijk, nieuwe raptalenten ontdekt bij Heppie Music, gekart met Saar Koningsberger bij Heppie Races en bij Heppie Science werden de meest coole experimenten uitgevoerd waar Jandino Asporaat proefkonijn was...

Tijdens de Week van Het Vergeten Kind (29 januari t/m 4 februari) staat een dag in deze week kinderplezier centraal en wordt er écht feest gevierd met én voor deze kinderen. Zonder zorgen. Zonder verdriet. Gewoon kind zijn. De eerste editie van Heppie Factory was een daverend succes. Na een dag vol toffe workshops en optredens van onder andere Glen Faria, gingen de kinderen met een glimlach op hun gezicht naar huis. Bekijk de video voor een  sfeerimpressie (1:49 min.).