Heppie events

Heppie Factory en Expeditie Heppie zijn voorbeelden van eendaagse kinderevents die wij organiseren voor kwetsbare kinderen. Tijdens deze events draait alles om onbezorgd plezier maken, het ontdekken van je talenten en het opdoen van nieuwe en positieve ervaringen.

Expeditie Heppie

Op 18 en 19 augustus 2021 organiseerden we voor ruim 300 kinderen uit leefgroepen en gezinshuizen het kinderevent Expeditie Heppie. Hier draaide alles om onbezorgd plezier maken, ontdekken en het opdoen van positieve ervaringen. De ontdekkingstocht ging van start op Madagaskar; een eiland met wilde dieren, glittertattoos en een jungle race. Op het zonnige Ibiza konden de kinderen lekker chillen met muziek, dans, yoga en een hippiemarkt. Na een ritje met de tuktuk werd deze onvergetelijke expeditie spectaculair afgesloten op Antarctica! Met ijsschotsen, een ijskar en de Olympic Winter Games met een Giga Slide en luchtkussen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video voor een sfeerimpressie (2:07 min.).
Jason (10): “Ik vond Madagaskar het leukst! Daar kon je een djembé workshop volgen en ik heb een slang geaaid” 

 

Heppie FACTORY

Op 4 februari 2020 was het groot feest voor meer dan 300 kwetsbare kinderen in Nederland. Zij werden in het zonnetje gezet bij Heppie Factory, een groot kinderfeest voor kwetsbare kinderen uit de jeugdzorg. Vol met inspirerende, creatieve, grappige en ontspannende activiteiten. Er werden dansworkshops gegeven door Juvat Westendorp en Wendy van Dijk, nieuwe raptalenten ontdekt bij Heppie Music, gekart met Saar Koningsberger bij Heppie Races en bij Heppie Science werden de meest coole experimenten uitgevoerd waar Jandino Asporaat proefkonijn was...

Tijdens de Week van Het Vergeten Kind (29 januari t/m 4 februari) staat een dag in deze week kinderplezier centraal en wordt er écht feest gevierd met én voor deze kinderen. Zonder zorgen. Zonder verdriet. Gewoon kind zijn. De eerste editie van Heppie Factory was een daverend succes. Na een dag vol toffe workshops en optredens van onder andere Glen Faria, gingen de kinderen met een glimlach op hun gezicht naar huis. Bekijk de video voor een  sfeerimpressie (1:49 min.).