Varta steunt het vergeten kind

Varta displayIn december 2020 heeft Varta een consumentenactie gelanceerd voor Het Vergeten Kind, waarvan de opbrengsten ten goede kwamen aan de Heppie Vakanties & Weekenden. De displays van de actie hebben o.a. gestaan in de Makro (op de speelgoedafdeling), Jumbo, Marskramer, Expert, EP en bij vele andere retailers. 

Vanuit de campagne

Elke batterij helpt een Vergeten Kind!

Door tot eind december de limited edition van Varta te kopen, haal je niet alleen de beste batterijen in huis, maar draag je ook bij aan het project Heppie Vakanties & Weekenden dat
kwetsbare kinderen een onvergetelijke vakantie biedt waar zij hun zorgen en verdriet even kunnen vergeten.

Als een van ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van mobiele energie, neemt Varta ook sociale verantwoordelijkheid. In ieder land kiezen zij voor een mooi lokaal goed doel. In Nederland is dat Het Vergeten Kind. De stichting die zich inzet voor kwetsbare kinderen die in een onveilige of instabiele situatie leven of noodgedwongen opgroeien in een opvanglocatie.

Verlichting

De feestelijke maar donkere maanden vragen om extra verlichting. Van je huis, maar ook van de zorgen die sommige kinderen hebben. Ruim 100.000 kinderen in Nederland groeien niet veilig en liefdevol op. Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen en jongeren. Onder andere door een vakantie of een weekendje weg aan te bieden. Er zijn veel kinderen in Nederland die er om verschillende redenen niet zomaar tussenuit kunnen. Vanwege problemen van hun ouders waar zij vaak de dupe van zijn zoals schulden, psychische problemen of verslavingen. Of omdat ze in een opvanglocatie of pleeggezin wonen.
Juist zij verdienen iets om naar uit te kijken en een superleuke tijd!

Nieuwe energie

De groepen van kinderen van 6 tot 18 jaar worden zorgvuldig samengesteld en begeleid.
Naast de vakanties voor alleen kinderen, zijn er ook begeleide gezinsvakanties waar het kind samen met zijn ouder(s) welkom is. Het doel; verlichting van de dagelijkse druk, nieuwe
vrienden maken en vooral even lekker zonder zorgen de batterij opladen.

Varta_abri


Terug