Breng licht in het leven van een vergeten kind

BRENG OOK LICHT IN HET LEVEN VAN VERGETEN KINDEREN 

Dit jaar staat 3FM Serious Request in het teken van de ruim 100.000 kinderen in Nederland die in diepe nood verkeren. Ze groeien op in gezinnen met heftige problemen. Zoals verslaving, grote schulden of psychische stoornissen. Ze voelen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam. 3FM Serious Request brengt licht in het leven van deze vergeten kinderen. 
 

Doe je mee?

3FM Serious Request wil zoveel mogelijk geld ophalen om deze kwetsbare kinderen uit hun negatieve leefomgeving te halen. Door ze te overladen met positieve aandacht krijgen kinderen zelfvertrouwen en veerkracht. Het helpt ze om beter met de problemen thuis om te gaan. Jij kunt het verschil maken voor deze vergeten kinderen. 

Zo doe je mee:

Doneer geld  Start een actie   Vraag een plaat aan

 

Het Glazen Huis3FM DJs

NPO 3FM dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen laten zich de week voor kerst opsluiten in het Glazen Huis. Het drietal maakt 18 t/m 24 december vanuit De Nieuwe Stad in Amersfoort 24 uur lang live radio en content met maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Het Vergeten Kind.

Meer informatie over 3FM Serious Request

 

Doneren

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Steun ook Het Vergeten Kind!

DONEER NU!

Doneer aan 3FM Serious Request!

Doneer nu!

Kom in actie voor 3FM Serious Request!

Start een actie

Vraag een plaat aan

Kies een nummer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vrijwilliger worden

bij de Heppie Vakanties & Weekenden?

Meld je aan

steunen als bedrijf

Word partner van Het Vergeten Kind

Word partner