Help mee een vergeten kind gewoon kind te laten zijn!

3FM Serious Request komt in actie voor Het Vergeten Kind

Dit maakten dj’s Rob Janssen en Wijnand Speelman bekend in hun nieuwe ochtendshow op NPO 3FM. In de week voor kerst zetten 3FM-dj’s zich samen met Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vergeten kinderen van dit land. 

Margot Ende - van den Broek, directeur Het Vergeten Kind: "We zijn enorm dankbaar dat 3FM Serious Request in actie komt voor kinderen die opgroeien in gezinnen waar de problemen zo ernstig zijn dat ze worden verwaarloosd, mishandeld of uit huis geplaatst. Deze vergeten kinderen staan nu al met 10-0 achter in het leven. Als wij ze helpen, maken zij kans op een betere toekomst. We hopen dat heel Nederland meedoet!"

Positieve aandacht

KindplezierIn Nederland verkeren 100.000 kinderen in diepe nood. Door hun onveilige thuissituatie voelen deze kinderen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam. Ze lopen een verhoogd risico om op latere leeftijd op het criminele pad te raken of werkloos te worden. Daarom komt 3FM Serious Request dit jaar in actie voor vergeten kinderen! 

Met het opgehaalde geld halen wij kinderen uit hun negatieve leefklimaat en overladen ze tijdens speciaal georganiseerde activiteiten met positieve aandacht waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en veerkrachtiger worden. Hierdoor staan kinderen sterker in het leven en kunnen ze beter met hun problemen thuis omgaan.

3FM Serious Request

Zoals elk jaar staan van 18 t/m 24 december de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van een goed doel. Dit jaar is er voor het eerst gekozen voor Het Vergeten Kind. Maar liefst 24 uur per dag wordt er live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in De Nieuwe Stad in Amersfoort. 

Menno de Boer, zendermanager NPO 3FM: “Het Vergeten Kind is een doel wat bij het hele dj-team dicht bij het hart ligt. We willen samen met luisteraars kennismaken met al het goeds dat ze doen en met zoveel mogelijk Nederlanders voor ze in actie komen."

Ga naar de website van 3FM Serious Request voor meer informatie.  

3FM-dj Wijnand Speelman in gesprek met Zahra (14)

Doneren

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Steun ook Het Vergeten Kind!

Doneer nu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner van Het Vergeten Kind

Word partner