vul jij een schoentje met het chocolade hartenhuis?

Met elk schoentje dat thuis gevuld wordt, met het Verkade Hartenhuis of een Verkade chocoladeletter, draag jij bij aan een Heppie Weekend voor kwetsbare kinderen. 

Verkade_HVKVerkade vindt het belangrijk dat kinderen onbezorgd kind kunnen zijn. Daarom slaan Verkade en Het Vergeten Kind de handen ineen. Samen zorgen we ervoor dat kwetsbare kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen bij een Heppie Weekend. Wij organiseren deze weekenden gedurende het hele jaar, speciaal voor kinderen van zes tot achttien jaar. Bij een Heppie Weekend maken nare herinneringen plaats voor positieve ervaringen, lol hebben met leeftijdsgenootjes. En krijgen kinderen weer de kracht om het dagelijks leven aan te kunnen.

Ja, ik draag bij aan een Heppie Weekend 

Wat is een Heppie Weekend?

Niet alle kinderen in Nederland groeien op in een veilige en liefdevolle omgeving. Voor deze kinderen is het belangrijk dat zij af en toe onbezorgd kind kunnen zijn. Dat kan bij een Heppie Weekend. Hier draait alles om gezelligheid, lol en onbezorgd spelen. Lekker ravotten en ontspannen in een leuke groep van leeftijdsgenootjes. Tegelijkertijd is er alle aandacht en zorg voor elk individueel kind. Positieve ervaringen opdoen in een geborgen sfeer, veilige omgeving en dat alles binnen een klimaat van oprechte aandacht.

Klimaat van Aandacht

Dankzij de methode 'Klimaat van aandacht' krijgen kinderen bij de Heppie Weekenden weer de moed, het zelfvertrouwen en de energie om door te gaan en het dagelijks leven weer aan te kunnen. Deze werkwijze is het resultaat van jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen met moeilijk gedrag.

Kinderen die meegaan op een Heppie Weekend, komen vier weekenden achter elkaar. De vrijwilligers begeleiden elk drie kinderen en geven zo ieder kind de aandacht die ze zo hard nodig hebben. Zij zien de kinderen langzaamaan steeds meer zelfvertrouwen krijgen, omdat bij Heppie het vaak wel lukt om vrienden te maken en mee te doen met activiteiten.

Verkade HartenhuisHoe kun jij helpen?

Op een wel heel lekkere manier! Want bij aankoop van iedere Verkade chocoladeletter - of nog beter - het chocolade Hartenhuis, steun jij de Heppie Weekenden. Je vindt de Verkade chocoladeletters en het Hartenhuis in een supermarkt bij jou in de buurt.  

Fantastisch als je ook nog een extra donatie wilt doen om de Heppie Weekenden te steunen!

Ja, ik draag bij aan een Heppie Weekend