Bouw je mee aan Hotel Heppie Veluwe?

TVK_Hotel Heppie Veluwe meisjeOp vrijdag 4 juni waren wij te zien bij de finale van The Voice Kids op RTL4. Ambassadeur Jamai ging samen met de finalisten naar de plek waar ons tweede Hotel Heppie wordt gebouwd op de Veluwe. 

In Hotel Heppie kunnen kwetsbare kinderen weer even ‘gewoon’ kind zijn. Door plezier even al hun zorgen vergeten, op adem komen, spelen, vriendschappen sluiten, positieve herinneringen maken en meedoen. Dat is belangrijk, want gouden herinneringen geven hen de veerkracht om het dagelijks leven aan te kunnen. 

Het eerste Hotel Heppie staat in Mierlo en is sinds de opening steeds volgeboekt. Hierdoor staan er veel kinderen op de reservelijst, terwijl wij hen ook een fijne, onbezorgde tijd willen bieden. Daarom is een tweede Hotel Heppie nodig. Met de komst van Hotel Heppie Veluwe kunnen we jaarlijks maar liefst 4.500 kinderen even op adem laten komen tijdens een Heppie Vakantie of Weekend.

Bouw je mee aan Hotel Heppie Veluwe om zo vergeten kinderen een plek te geven om op adem te komen?

Ja, ik bouw mee!  

 

HOTEL HEPPIE VELUWE

Hotel Heppie Veluwe wordt gerealiseerd in Vierhouten (gemeente Nunspeet). Midden in het bos liggen vijf hectare om leuke activiteiten en een prachtige locatie neer te zetten. Natuurlijk duurzaam gebouwd, met het oog op de toekomstige generaties.

Lees verder over Hotel Heppie Veluwe

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner