De Sprekers

Voor de Social Impact Dag 2023 hebben wij een aantal inspirerende sprekers bereid gevonden om hun kennis met ons te delen.  

Deze middag staat volledig in het teken van inspireren, verbinden en netwerken. Er zijn slechts 75 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan. Deelname is geheel kosteloos,  

AANMELDEN

Stefan Verhoeven

Stefan Verhoeven heeft ruim 25 jaar (internationale) ervaring in marketing- en salesfuncties. In 2015 werd Stefan Managing Director van Miele Nederland B.V. De dochter van het Duitse familieconcern, marktleider in wasautomaten en keukenapparatuur in het premium segment, heeft ruim 330 medewerkers in dienst. Regelmatig wordt Stefan als spreker gevraagd over onderwerpen die hem aan het hart gaan, zoals digitale transformatie, circulaire economie, LEAN en genderdiversiteit.
https://www.miele.nl/

Josje Dikkers

Josje Dikkers is sinds mei 2019 benoemd als lector Organiseren van Waardig Werk. Haar lectoraat steunt organisaties met praktijkgericht onderzoek rond twee centrale thema’s: het creëren van betekenisvol werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het borgen van betekenisvol werk in veranderende organisaties. Na haar studie arbeids- en organisatiepsychologie promoveerde Josje in 2008 aan de Radboud Universiteit Nijmegen op een proefschrift rond werk-privé balans. Dit thema blijft terugkeren in haar werkzaamheden op het gebied van HRM en werk en gezondheid. Naast haar rol als lector is Josje sinds 2012 actief als hogeschool(hoofd)docent en onderzoeker bij de opleiding Human Resource Management.

Anouk Pondman

Anouk Pondman is sinds 2015 werkzaam bij Randstad Groep Nederland: een organisatie die al meer dan 60 jaar mens en werk samenbrengen. 

Vanuit haar studieachtergrond en ervaringen in Maatschappelijk Werk en vervolgens Arbeids- en Organisatiepsychologie weet zij als geen ander hoe belangrijk werk is, zeker voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werk draagt o.a. bij aan ontwikkeling, verbinding en zelfvertrouwen, maar ook aan de financiële situatie en onafhankelijkheid. Momenteel is zij werkzaam als Head of Talent & Learning en richt zij zich onder andere op het stimuleren van een lerende cultuur waar ruimte is voor eenieders talent.

Edino van Dorsten

Onze ambassadeur Edino van Dorsten is één van de negen kinderen van Ruinerwold. Toen hij op 18 jarige leeftijd de verborgen boerderij verliet, was hij gemotiveerd maar niet gekwalificeerd om te werken. Hij vertelt over zijn ervaringen van toen als jonge werknemer.  

 

Renate van Dorst

Renate van Dorst is sinds 2019 verbonden aan Het Vergeten Kind als  programmaontwikkelaar van preventieve programma's. Als ontwikkelaar en aanjager gelooft zij in de kracht van preventie.
Momenteel is Renate ontwikkelaar en aanjager van het programma OuderWijzer en het programma Klimaat van Aandacht.
Met OuderWijzer zetten we in op een normverandering rond ouderschap, zodat het gewoon en vanzelfsprekend wordt voor alle ouders om zich voor te bereiden op de belangrijkste rol van hun leven, iedere nieuwe fase weer.

Doel van ‘Het Klimaat van Aandacht’ is om een omgeving te creëren waarin ieder mens de aandacht krijgt die het verdient. Dit is voor iedereen van belang, maar voor onze doelgroep is het essentieel. De aanpak is gericht op het gedrag van rolmodellen en steunfiguren. Bij deze aanpak ligt de focus op het creëren van een veilige omgeving, waarin iedereen gezien en gehoord wordt. Het vormt de basis van een positief klimaat waarin iedereen mee kan doen.