De acceptgiro wordt Mijn eenmalige gift

Misschien weet u het al: per 1 juni verdwijnt de acceptgiro. De banken hebben besloten dan te stoppen met dit betaalmiddel omdat het gebruik ervan afneemt. Dit betekent dat alle banken (dus ook uw bank) na 1 juni geen acceptgiro’s meer verwerken.

We realiseren ons dat dit een grote verandering is voor donateurs die ons via deze weg steunen. Daarom informeren we u graag hoe u ons toch kunt blijven steunen, op een manier die bij u past.
We hebben als goede doelen samengewerkt aan een alternatief met de naam Mijn eenmalige gift. Dit is hét alternatief om veilig en eenvoudig een eenmalige donatie te doen aan Het Vergeten Kind.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. U ontvangt vanaf mei Mijn eenmalige gift bij onze brieven.

  • Vul dit formulier in op dezelfde manier als de acceptgiro. U vult het bedrag in, vult uw gegevens (indien nodig) aan en voorziet Mijn eenmalige gift van datum, plaats en uw handtekening.
  • Stuur Mijn eenmalige gift dan niet naar uw bank, maar naar Het Vergeten Kind in de retourenvelop die u van ons ontvangt (antwoordnummer 55543, 3505 WB Leusden; een postzegel is niet nodig).
  • Mijn eenmalige gift wordt daarna door ons verwerkt, waarna uw donatie van het door u opgegeven bankrekeningnummer geïncasseerd wordt.
     

Mijn eenmalige gift

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger