Sluit een DOORLOPENDE ING reisverzekering af en doneer je cashback

Uitkijken naar een fijne vakantie? Dat kan helaas niet iedereen. Zeker 100.000 kinderen in Nederland krijgen niet de kans om kind te zijn. Speciaal voor deze kinderen organiseert Het Vergeten Kind lichtpuntjes in de vorm van uitstapjes naar pretparken en dierentuinen, weekendjes weg en vakanties. En ING helpt deze zomer om die lichtpuntjes mogelijk te maken.

We zijn er trots op dat ING Het Vergeten Kind heeft gekozen als goed doel voor hun cashbackactie deze zomer. Met de doorlopende reisverzekering kunnen ING klanten zorgeloos op vakantie. En dankzij de cashback kunnen ze tegelijkertijd bijdragen aan een onvergetelijke zomerervaring voor kwetsbare kinderen! Zo kan ING samen met haar klanten heel veel vergeten kinderen een onbezorgde zomerervaring geven.

DONEER JE €15 cashbackING vakantiecheck

Bankier je bij ING en heb je deze zomervakantie nog een doorlopende reisverzekering nodig? Als je voor 3 september een Doorlopende ING Reisverzekering afsluit, kun je ervoor kiezen om je €15 cashback te doneren aan Het Vergeten Kind. ING maakt de cashback rechtstreeks aan ons over. Zo kun je samen met ING het verschil maken voor heel veel kinderen!

Naar de ING Vakantiecheck

 

 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner