MINI VAKANTIE BIJ HEROES & CHAMPIONS

HEROES & CHAMPIONS, DAT IS TWEE DAGEN LANG SPORTEN EN SPELLEN DOEN IN DE BUITENLUCHT. MET ELKAAR LOL EN PLEZIER MAKEN, TALENTEN ONTDEKKEN EN VIES WORDEN. IN TEAMVERBAND, ONDER BEGELEIDING VAN PROFESSIONALS EN VRIJWILLIGERS, ELLENDE VERGETEN EN GEWOON KIND ZIJN. KIJK ZELF MAAR HOE GAAF HEROES & CHAMPIONS IS!

Wat een energie en enthousiasme! 150 kinderen van twaalf tot en met zestien jaar hebben op 29 en 30 september 2019 twee dagen lang enorm genoten van sport en spel tijdens de vierde editie van Heroes & Champions. Dit keer werd het in Summercamp Heino vlakbij Zwolle gehouden. Het weer was top! Het was een prachtig zonovergoten weekend, niet te warm en ook zeker niet te koud. De kids konden lekker in hun t-shirts rondrennen.

DANCE, DANCE, DANCE

Om in een sport- en spel stemming te komen, dansten alle kinderen tijdens de warming up mee op stoere beats begeleid door hiphop docent Reis Fernando. Na de warming-up begonnen allerlei sportactiviteiten begeleid door PBN.nl en wat was het gaaf!

Heroes & Champions Reis Fernando

De kinderen daagden zichzelf uit op de Challenge Run waar ze het hoogteparcours en de klimtoren trotseerden. Daarnaast konden zij ook boogschieten, kanovaren, hiphoppen en een vuurtje maken. Uiteraard onder begeleiding!

Heroes & champions Kruisboog

Heroes & Champions Bal

Freestyler Josh zorgde voor een uniek en indrukwekkende voetbalclinic. Het was een hele belevenis voor de kids om op een creatieve, technische en stijlvolle manier om te gaan met een voetbal. De kinderen zijn dit weekend niet alleen maar fysiek bezig geweest, maar ze hadden ook de kans om vrienden en vriendinnen te maken. Ze leerden samen te werken en te communiceren met elkaar.

LARISSA (14): "HET IS NET ÉÉN GROTE FAMILIE. OMDAT IEDEREEN IN EEN SOORTGELIJKE SITUATIE ZIT, VOELEN WE ELKAAR GOED AAN EN KUN JE GOED MET ANDEREN PRATEN". "HIER MAG JE JE UITEN," VULT THIERRY (13) AAN.

KNALFEEST!

Na al dat rondrennen en spelen was het tijd voor rust, ontspanning en mooi maken. Alle meiden werden opgemaakt door de professionals van Beautypartner. Ook konden de kids zich heerlijk laten masseren door Raymond van Elementaire massage en Anita van Ontspannen Jij. De goochelaars van Dutch Magic zorgden voor verrassing en verbazing bij de kinderen.

Heroes & Champions Beauty

Heroes & Champions Raymond

Na al dat relaxen en mooi maken, konden de kids ook shinen door een foto te laten maken in de Photobooth van Boooth. Ze stonden allemaal in de rij voor de meest hilarische kiekjes!

Heroes & Champions BBQ

‘S avonds genoot iedereen van een heerlijke BBQ, waarna het feest met een knal begon!

DJ D-Rashid maakte door zijn muziek een spetterend feest van. De kinderen gingen helemaal los op de optredens van Stepherd & Skinto en ze werden verrast door Yes-R. Ze dansten, sprongen en zongen uit volle borst mee op hits zoals 'Rampeneren' en 'Uit Elkaar'. Yes-R zong zelfs een duet met één van de kinderen en danste met de kids op het podium. De hele zaal ging uit hun bol!

YES-R: "IK VOND HET FANTASTISCH MET AL DIE KIDS! HET WAS ECHT EEN FEESTJE."

Heroes & Champions feest

Heroes & Champions feest

WAT EEN TOPDAGEN

De volgende dag begonnen de activiteiten weer vroeg. Na een gezamenlijk ontbijt vertrokken alle kids naar de Forest Lodge. Hier ging het er wild aan toe! De kinderen waren dapper om het hoogteparcours te beklimmen. Ze hielpen elkaar en juichten elkaar toe om de finish te halen. Na al dat klimmen genoten de kinderen van een lekkere lunch voordat ze met een grote glimlach afscheid van elkaar namen.

Heroes & Champions klimmen   Heroes & Champions samen zijn

Het was weer een fantastische Heroes & Champions editie!

WAT KUN JIJ DOEN

Sporten is niet voor alle kinderen in Nederland vanzelfsprekend. Wil jij net als wij een actieve bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit realiseren.

IK WORD DONATEUR

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner