Zon, sport & spel

 
heroes & champions, dat is twee dagen lang sporten en spellen doen in de buitenlucht. met elkaar lol en plezier maken, talenten ontdekken en vies worden. in teamverband, onder begeleiding van professionals en vrijwilligers, ellende vergeten en gewoon kind zijn. kijk zelf maar hoe gaaf heroes & champions is!

Heroes & Champions Kids

Ze werden letterlijk en figuurlijk flink in het zonnetje gezet: 120 kinderen tussen de acht en twaalf jaar namen dit voorjaar deel aan de derde editie van Heroes & Champions. Deze keer kozen we als locatie de Brabantse Peel, hier ligt De Hoof Groepsaccommodatie, midden in het recreatiegebied De Heihorsten.

Op allerlei manieren werden de kinderen verwend, zo deelde Company of Gifts rugzakken uit, gevuld met stoere gadgets zoals zonnebrillen en petten.

Company of Gifts Bags

Natuurlijk waren er ook sportieve activiteiten. Voetbal, basketbal, estafette lopen, bruggen bouwen, een stormbaan trotseren en vuurtje maken stonden onder andere op het programma en wat hadden de kinderen het naar hun zin!

Heroes & Champions Sport

Na een dag vol fun & games gaven Raymond van Elementaire Massage en Anita van Ontspannen Jij heerlijke massages aan de kinderen, terwijl Radbouds Tekeningen deze toppers vereeuwigde tijdens een tekensessie. Alsof dat niet genoeg was, werden ze ook nog prachtig opgemaakt door Beautypartner Holland waarna ze in de Photobooth konden shinen! Na al dat rondrennen, springen en spelen eindigde de eerste dag met een heerlijke BBQ.


Heroes & Champions Elementaire Massage

Heroes & Champions Schmink

Onze ambassadeur Juvat Westendorp presenteerde de feestavond en gaf een spetterend dansoptreden. Ook de zusjes Sarah & Julia namen de kinderen mee met een geweldig optreden. DJ D-Rashid zorgde de hele avond voor swingende deuntjes.

Juvat Westendorp: "We willen de kinderen het échte sportkampgevoel geven met Heroes & Champions. Door sporten gaan kinderen ‘uit hun hoofd’ en komt er positieve energie vrij. Juist voor deze kinderen is dat zo belangrijk. Even geen zorgen en angsten, maar plezier maken en vriendschappen sluiten."

Heroes & Champions Juvat Westendorp

"Ik vond het super leuk! Ik heb gezongen op het podium met Sarah en Julia en ik was heel goed in boogschieten."  Syenna (12 jaar).
 

TWEE DAGEN PLEZIER, ZON EN GEZELLIGHEID

Na het feest volgde een gezellige logeerpartij, waar de kinderen na een dag vol activiteiten tot rust konden komen. Nou ja ... rust ... De tweede dag was net zo leuk, zonnig en gezellig. Wat een energie en wat een plezier!

Heroes & Champions is alleen mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers, begeleiders, ambassadeurs, vrienden van de stichting, partners en sponsoren. Wij danken de teamleden van PBN, Move Forward en Favela Street voor hun onuitputtelijke energie, de leuke sport- en spelactiviteiten en de betrokkenheid.

Daarnaast danken wij: De Hoof voor de prachtige accommodatie en gastvrijheid, Connexxion, Company of Gifts voor de goodybag, Anita van Ontspannen Jij, Raymond van Elementaire Massage, Gaaf verhuur voor de stoere stormbaan, Soundworks, Beautypartner, Finishing Touch, Pauline Tournier, Boooth, Radbout & Jill, E.G. Slachterij Jos en Roy Havermans voor de heerlijke bbq en Camerawerk.nl. Ook willen wij RVG Photography en BM fotografie bedanken voor de prachtige foto’s, TSC Beveiliging, Faber vlaggen, Shape Your Party, Kop en Schouders, Sarah & Julia voor hun mooie optreden en DJ D-Rashid voor zijn toffe deuntjes.

HEROES & CHAMPIONS 2018 WAS TOF, KIJK MAAR:

WAT KUN JIJ DOEN

Sporten is niet voor alle kinderen in Nederland vanzelfsprekend. Wil jij net als wij een actieve bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit realiseren. 

ik word donateur

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger