CREATIEF EN SPORTIEF BIJ HEROES & CHAMPIONS

HEROES & CHAMPIONS, DAT IS TWEE DAGEN LANG SPORTEN EN SPELLEN DOEN IN DE BUITENLUCHT. MET ELKAAR LOL EN PLEZIER MAKEN, TALENTEN ONTDEKKEN EN VIES WORDEN. IN TEAMVERBAND, ONDER BEGELEIDING VAN PROFESSIONALS EN VRIJWILLIGERS, ELLENDE VERGETEN EN GEWOON KIND ZIJN. KIJK ZELF MAAR HOE GAAF HEROES & CHAMPIONS IS!

Na een succesvolle eerste editie van Heroes & Champions vond op 2 en 3 mei 2017 de tweede editie plaats bij de Paasheuvelgroep in Utrecht. 250 kinderen mochten met ons mee op kamp! Het bos bij Austerlitz was omgetoverd tot een groot speel -en sportparadijs waar de kinderen helemaal los konden gaan. Saar Koningsberger, ambassadeur van Het Vergeten kind, opende dit mooi spektakel. Dat de kinderen zin hadden in dit evenement kon je wel zien tijdens de warming-up met hiphop docente Nina Fi Schmid. De voetjes gingen van de vloer!

AMBASSADEUR SAAR KONINGSBERGER: "IK VIND HET FANTASTISCH OM HET ENTHOUSIASME IN DE OOGJES VAN DEZE KINDEREN TE ZIEN. WANT HOE FIJN EN BELANGRIJK IS HET DAT ZE HIER ALLES KUNNEN LOSLATEN, SPELEN, LACHEN EN GEWOON KIND ZIJN.”

Heroes & Champions Saar

RAVOTTEN IN DE REGEN

Behalve lekker vies worden in de regen en ravotten in het bos, konden de kinderen meedoen met toffe activiteiten. Bounce-hockey, levend tafelvoetbal, volleybal, Olympische race, flag football en boogschieten stonden op het programma, dat verzorgd werd door de toppers van PBN.nl. Dat het regende maakte de kinderen helemaal niets uit! Na de lunch was iedereen weer opgewarmd en klaar om weer plezier te maken. In de middag liet de zon zich zelfs geregeld zien! Wilde je even op adem komen van alle actie? Dan konden de kinderen prachtige streetart maken in de Creahoek.

ANNA (8):’ HET SCHILDEREN VOND IK VOORAL HEEL LEUK, IK HEB HEEL VEEL GESCHILDERD: STIPPELTJES, KONIJNTJES EN EEN BLOEMENMAT, OOK HEB IK VEEL KLEUREN GEMENGD!”

Heroes & Champions Sport en Spel
Heroes & Champions Sport en Spel

VOETJES VAN DE VLOER!

Toen de avond viel en de buikjes gingen rommelen werd de bbq aangestoken. Het was tijd om lekker te eten en klaar te maken voor de feestavond. Bij een feestavond hoor je natuurlijk ook mooi gemaakt te worden. Daarom had onze vriendin van Het Vergeten Kind, Francis Beukeveld, de visagisten Maico Kemper Mua en Cicilia Oemar uitgenodigd via Beautypartner Holland om iedereen klaar te maken voor een sprankelend avondprogramma.

Heroes & Champions Food & Fun

DJ D-Rashid beukte met zijn muziek en gekke karaoke optredens het dak eraf. Rappers Stephert en Skinto maakten het feestje helemaal compleet. De sfeer zat er goed in!

LARISSA (12): “IK VIND DANSEN, EN DANSJES INSTUDEREN, HEEL LEUK, DAAROM VOND IK DE WORKSHOP VAN NINA EN DE BONTE AVOND HET ALLERLEUKST! ER WAREN HELE LEUKE, LEUKE, LEUKE ACTIVITEITEN!”

Heroes & Champions Feest

Na een rustig nachtje konden de kinderen de volgende dag weer volop genieten van alle activiteiten, het samen zijn en weer heel even gewoon kind zijn. Heroes & Champions was wederom een geslaagd evenement! Wij danken alle sponsoren, vrienden, partners, vrijwilligers, ambassadeurs en in het bijzonder de kinderen die samen met ons Heroes & Champions mogelijk maakten.

Check hieronder de video van Heroes & Champions 2017:
 

WAT KUN JIJ DOEN

Sporten is niet voor alle kinderen in Nederland vanzelfsprekend. Wil jij net als wij een actieve bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen in Nederland? Word dan donateur want dankzij jouw bijdrage kunnen wij dit realiseren. 

IK WORD DONATEUR

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Word vrijwilliger

Inschrijven vrijwilliger