DONEREN IN NATURA AAN KWETSBARE KINDEREN IN NEDERLAND

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in Nederland. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee?

Wat kun je doen? Je kunt bijvoorbeeld kleding inzamelen, of boeken, knuffels, speelgoed of andere spullen waaraan behoefte is. Echter zijn wij er als stichting zijn niet op ingericht om zelf deze goederen in ontvangst te nemen, op te slaan en vervolgens te verspreiden.

Bovendien zijn onze activiteiten altijd onder begeleiding van zorgvuldig geselecteerde en getrainde vrijwilligers, volgens een vaste structuur en deze vinden plaats op onze eigen accommodaties op plaatsen waar we vaste afspraken mee hebben en die geschikt zijn. De ervaring leert dat donaties in natura vaak extra onvoorziene kosten met zich meebrengen voor ons en dit geld hebben we helaas niet.

Wil je écht het verschil voor kwetsbare kinderen maken?

Natuurlijk zijn er veel alternatieven, maar wil je echt het verschil maken voor kwetsbare kinderen? Wordt dan structureel donateur. Dat kan al vanaf €2.50 per maand. Zo kunnen wij onze impactvolle kinderprogramma’s blijven ontwikkelen, beleidsmakers aanjagen om kwaliteit van de zorg te verbeteren en kinderen ‘gewoon’ weer even kind laten zijn.

Ik wil kinderen structureel helpen