Jaap Taal - relatiemanager fondsen

Circa 100.000 kinderen groeien op in een instabiele of onveilige thuissituatie. Dat is veel te veel en dus moet dat getal omlaag!

Sinds begin 2021 zet ik me bij Het Vergeten Kind in om eraan mee te helpen dit ook echt voor elkaar te krijgen. Want Het Vergeten Kind kan met haar programma’s een verschil kan maken. 

Het Vergeten Kind biedt deze jongeren programma's aan die ervoor zorgen dat ze zich weer even kind kunnen voelen. Tegelijkertijd zet de stichting zich in om ons huidige systeem van jeugdhulp te veranderen zodat kwetsbare kinderen de zorg krijgen die zij nodig hebben. En ondanks dat dit moeilijk is, zijn we toch op de goede weg en zijn wij ervan overtuigd dat dit gaat lukken.

Het is een taaie, complexe materie, maar er komt beweging in. Heel Nederland beseft, mede dankzij de campagnes van het Vergeten Kind, dat ons huidige systeem van jeugdhulp moet verbeteren om beter aan te sluiten op de behoeften van de kinderen  Er is nu, ook vanuit de politiek, aandacht voor de problematiek en de mogelijke oplossingen.

Mijn rol is hierin het het verwerven van de benodigde financiële middelen. Ik breng de verschillende projecten en activiteiten van het Vergeten Kind en de impact ervan bij potentiële gevers onder de aandacht op een manier die hen aanspreekt. Het is prachtig als dat tot een mooie gift leidt en dat is iets waar we dan natuurlijk heel zorgvuldig mee om gaan.

Het Vergeten Kind is een jonge, open en informele organisatie. Mensen zijn enthousiast en hebben aandacht voor elkaar - precies zoals we dat ook voor onze doelgroep, de kinderen willen!

 

Neem contact met mij op

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken op welke manieren jouw organisatie Het Vergeten Kind kan helpen. Ik denk graag met je mee! Je kan me bereiken via 06 45 630 186 of stuur mij een e-mail.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner