Emotionele ochtend voor Nina, nog 62 km te fietsen!

17 augustus 2018

''De laatste keer spullen inpakken. De racefiets klaarmaken. Nog 62km fietsen en dan heb ik 750 km gefietst voor Het Vergeten Kind."

Op 7 augustus vertrok Nina vanuit haar woonplaats Hoevelaken, om 750 kilometer te fietsen. Haar doel? 
10.000 euro ophalen voor kwetsbare kinderen in Nederland. De sponsorteller staat ondertussen op €6.293,-. Een waanzinnige eenmansactie met een enorme achterban die haar ontzettend steunt. Wat drijft Nina tot deze actie?

Kind zijn en je een geliefd kind voelen is een groot goed

"Afgelopen vakantie in Nederland hebben mijn kinderen en ik veel liefdeloosheid kunnen aanschouwen. Het maakte indruk op mijn kinderen. Ouders die uren verdwenen, zonder dat hun kinderen het wisten. Ontbijt, lunch en avondeten met chips en cola en geen enkele aanraking (dit hoeft geen liefdeloosheid te zijn natuurlijk, maar in deze gevallen wel). Kind zijn en je een geliefd kind kunnen voelen is een groot goed. Ik krijg tranen als ik zoiets opschrijf. En ik denk meerdere mensen met mij.

Wat ga ik doen? In de grote vakantie moet ik mijn kinderen altijd twee weken missen. Dat blijft zeer doen. En invulling van deze weken voor mijzelf een hele uitdaging. Dit jaar kies ik ervoor mijn vakantie te combineren met dit goede doel Het Vergeten Kind. Met mijn dankbare besef van mijn privileges wil ik mijn netwerk positief gebruiken €10.000 euro op te halen voor dit mooie goede doel en mijzelf inzetten voor anderen.

Nina: een netwerker, moeder, vriend, inspirator, ondernemer achter verschillende bedrijven, puur, amateur sporter, spontaan, enthousiast, kwetsbaar, talentscout, maar bovenal... MENS!

Lieve Nina, wat een bijzondere reis heb jij de afgelopen weken afgelegd. Dankbaar zijn wij voor deze actie, jouw energie en inspiratie die jij met ons deelt. Wil jij Nina helpen bij haar einddoel te komen? Steun haar.

Kom jij ook in actie?

Ben jij geïnspireerd geraakt door Nina? Zet dan ook jouw eigen actie op! We helpen je graag om je actie tot een succes te maken.

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner