VriendenLoterij schenkt Het Vergeten Kind maar liefst € 1.649.102

20 februari 2018

Meer geld voor mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. VriendenLoterij schenkt 58,9 miljoen aan organisaties en projecten die mensen helpen mee te doen.

VriendenLoterij - Het Vergeten Kind - Fotograaf: Roy Beusker

De VriendenLoterij kan dit jaar opnieuw meer geld geven aan goede doelen die mensen helpen om mee te
(blijven) doen in onze maatschappij. Met dit mooie nieuws opende de VriendenLoterij het jaarlijkse Goed Geld Gala in Singer Laren. Dankzij de deelnemers steeg de afdracht aan deze Nederlandse goede
doelen naar 58,9 miljoen euro. Het totaal aantal goede doelen dat de VriendenLoterij steunt komt dit jaar op 50. Het Vergeten Kind ontving dit jaar maar liefst een donatie van maar liefst 1.649.102 euro. Een substantiële bijdrage! Het Vergeten Kind is alle deelnemers van de VriendenLoterij enorm dankbaar voor deze steun. Hierdoor kunnen wij ons belangrijke werk voor kwetsbare kinderen in Nederland voortzetten. Zodat zij de kans krijgen op een fijne toekomst. Want dat verdient toch elk kind?

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner