Succesvolle lancering van digitaal magazine GEEF. bij Mom's Moment

30 november 2017

Ambassadeur Saar Koningsberger was vandaag te gast bij het tienjarig jubileum van Mom's Moment. dit evenement voor bekende moeders stond deze editie in het teken van het vergeten kind. Saar, binnenkort zelf moeder, lanceerde ons digitale magazine GEEF Én zamelde heel veel kadootjes in voor kinderen die tijdens de feestdagen net wat meer aandacht verdienen.

GEEF Magazine Het Vergeten Kind

Irene de Kom-Avogadri is eigenaresse van The Class Company en organisator van het evenement mom's moment: “Na jaren van kadootjes schenken aan de moeders vind ik het tijd iets terug te doen. Daarom heb ik alle moeders gevraagd om een kado mee te brengen voor kinderen met aangrijpende verhalen. Met deze editie willen wij moeders een signaal geven dat geen enkel kind in de decembermaand vergeten mag worden. En de rest van de maanden uiteraard ook niet.”

GEEF Magazine Het Vergeten Kind 2Onder de gasten waren onder andere Anouk Smulders en Rossana Kluivert, eerder ook compagnon van The Class Company. Tevens Edsilia Rombley, Belle Perez, Hannelore Zwitserlood, Carolien Spoor, Kim Kötter, Bobbi Eden, Monique Westenberg, Liza Sips en onze eigen Saar. De 70 bekende moeders roepen iedereen op om het gratis digitale magazine te downloaden, waarin allerlei leuke tips staan voor een ultiem gezellige decembermaand.

download ook het magazine geef

Elk kind verdient een warm en liefdevol thuis tijdens de feestdagen. Natuurlijk gaat het dan niet alleen om het geven van kadootjes, maar vooral om het geven van aandacht. Dat deze aandacht zo belangrijk is, willen wij tijdens de feestdagen aan elk gezin in Nederland laten weten door het magazine GEEF. gratis te verspreiden. In het magazine staan allerlei leuke ideeën en tips om alles uit de onvergetelijk decembermaand te halen. GEEF. jij ook?

download magazine geef

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner