Commercial sms KINDEREN naar 4333 sinds 1 november op televisie

02 november 2017

onze nieuwe commercial met hierin de oproep om een sms te sturen met het woord kinderen naar 4333 is sinds 1 november te zien op televisie. er zijn meerdere versies van deze commercial in omloop, van elke ambassadeur die meespeelt zijn een lange en een korte versie gemaakt. bekijk ze nu!

We zijn heel trots op onze nieuwe campagne 'Omarm ze', die vanaf 1 november te zien en te horen is op televisie, radio en internet. We hebben tal van commercials gemaakt, om zo aandacht te vragen voor de ernstige situaties van de vele kwetsbare kinderen in ons land. Eentje daarvan is de commercial met de oproep om een sms te sturen met het woord KINDEREN naar het sms-nummer 4333. Zo doe je een eenmalige donatie van drie euro, exclusief telefoonkosten. Wil je meer weten over de sms actie, klik hier.

Van de vier ambassadeurs die meedoen in de commercial zijn per ambassadeur twee versies gemaakt, een lange en een korte versie. Hieronder zie je de lange versie:

Commercial sms kinderen naar 4333

    

Wil je alle versies van onze nieuwe commercials zien? Bezoek dan het YouTube kanaal van Het Vergeten Kind

 
 

Terug

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

word partner