DE HEPPIE ZOMERTOUR 2020 GAAT VAN START! 

12 juni 2020

Gillen in achtbanen, wegdromen bij sprookjes en gekke beesten bewonderen. Kwetsbare kinderen genieten van onbezorgde zomerse dagen met de Heppie Zomertour!

Nederland gaat stapje voor stapje weer open na wekenlang noodgedwongen thuis zitten door de coronamaatregelen. Voor iedereen is dat een hele opluchting. Veel kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie of in een instelling wonen hebben afgelopen periode meer stress ervaren, doordat de spanningen thuis hoog opliepen. Logisch, omdat veilige havens als school en vriendjes wegvielen en de sociale contacten verder beperkt waren.

Nu het zomer is en de schoolvakantie voor de deur staat, hebben kwetsbare kinderen weinig om naar uit te kijken. Alleen nog meer lange, saaie dagen. Want in veel gevallen zit een vakantie of een uitje er niet in voor deze kinderen. Zij kunnen hun thuissituatie vol problemen en zorgen niet even ontvluchten. Gelukkig zijn wij er deze zomer voor hen! Want ondanks de coronamaatregelen organiseren wij dit jaar weer de Heppie Zomertour, met uiteraard de nodige aanpassingen. Geheel verzorgde dagjes uit naar de allerleukste pret- en dierenparken die Nederland rijk is. Zodat ze hun problemen even vergeten, plezier kunnen maken en écht onbezorgd kind kunnen zijn.   

Heppie Zomertour 2020

Deze zomer nemen wij ruim 1.100 kinderen, samen met hun gezinnen of begeleiders, mee naar vijf parken. De Heppie Zomertour gaat op 11 juli van start in de Efteling. Vervolgens rijden de bussen op 4 augustus naar Walibi, op 15 augustus naar Familiepark Drievliet en op 20 augustus naar Diergaarde Blijdorp. We sluiten de Heppie Zomertour op 30 augustus af in Attractiepark Slagharen.

Deze onvergetelijke zomerdagen kunnen wij enkel en alleen organiseren dankzij de steun van onze donateurs, zakelijke partners, het Crisisfonds voor kwetsbare kinderen thuis en uiteraard de parken die tegen zeer gereduceerde tarieven en in veel gevallen kosteloos meewerken. Daar zijn wij hen heel erg dankbaar voor, want ook zij hebben een zwaar jaar door de coronamaatregelen. 

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de Zomertour? Dat kan door een donatie te doen.

Doneren

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner