TALKSMAGAZINE

15 januari 2020

Stel je eens voor...dat je als kind opgroeit in een onveilige omgeving. Je leeft continu onder grote spanning, want thuis is het niet veilig. Één van je ouders heeft een psychische stoornis en dat drukt zwaar op het hele gezin. Het bezorgt je stress en zorgen. Je hebt hulp nodig en die krijg je ook. Maar het blijft niet bij ééń hulpverlener. Gezinsbegeleiders, psychologen, de gemeente, systeemtherapeuten, een hele karavaan aan hulpverleners trekt aan je voorbij. Steeds opnieuw leren vertrouwen, je verhaal moeten doen en afscheid moeten nemen. Dat is traumatiserend en het doet je ondanks de goede bedoelingen meer kwaad dan goed.

Talks magazine 2020

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar voor Annemara is dit de realiteit. Annemara is lid van onze jongerenraad, The Unforgettables. Haar verhaal lees je in ons Talks Magazine. Wij willen jou als met dit online magazine meenemen in de wereld van vergeten kinderen. Niemand anders kan hun situatie zo goed verwoorden zoals ervaringsdeskundigen jongeren dat doen.

Lees het magazine hier!

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner