saar koningsberger

Saar brak al op elfjarige leeftijd door bij de VPRO met een hoofdrol in ‘Honger’.  Ze kreeg daarna verscheidene rollen als actrice in ‘Westenwind’, ‘Spangen’, ‘Grijpstra en de Gier’, ‘IC’, ‘Hotnews’ en ‘Zoop’. In 2003 speelde ze de hoofdrol in de film ‘Schippers van de Kameleon’.  Daarna werd ze presentatrice en VJ bij TMF. Ze is nu vaste presentatrice voor verschillende tv-programma’s bij Veronica.

In 2013 vroeg Johnny de Mol aan Saar of ze mee wilde helpen tijdens het slotfeest van De Week Van Het Vergeten Kind. Ze had geen idee wat haar te wachten stond, maar het deed haar zoveel om van de kinderen te horen wat ze in hun korte leventjes allemaal hadden meegemaakt. Toen Het Vergeten Kind vroeg of ze ambassadeur wilde worden, zei ze gelijk 'ja'. Het Vergeten Kind voelt voor Saar als een warm bad en ze wil graag iets kunnen doen voor deze lieve kinderen. Ze zet zich met hart en ziel in voor de stichting.

Saar Koningsberger

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner