maak kennis met ambassadeur saar koningsberger

Saar brak al op elfjarige leeftijd door bij de VPRO met een hoofdrol in ‘Honger’. Ze speelde in 2013 de hoofdrol in de film ‘Schippers van de Kameleon’, was te zien in veel Nederlandse televisieseries en te horen in de kinderfilm De Croods. Naast acteren heeft Saar verschillende programma’s voor TMF en Veronica gepresenteerd. In 2017 startte Saar haar eigen YouTube kanaal ‘SuperSaar’, waarop ze alles vertelt en ontdekt over zwangerschap, mama zijn en alles wat daarbij komt kijken. 

In 2018 opende Saar haar eigen nagelsalon LAKWERK in Amsterdam waar je terecht kunt voor de gaafste nail art en inmiddels is er ook een tweede locatie. Daarnaast heeft Saar bij ‘Boxing Stars’ op RTL5 (2018) laten zien dat ze écht van alle markten thuis is door in de finale te eindigen. Ook is ze als influencer op haar Instagram actief voor grote merken en is ze in 2021 weer te horen in De Croods 2. 

Ambassadeur Saar Koningsberger - Week van Het Vergeten Kind 2020 - Heppie Factory

Ambassadeur Johnny de Mol nam Saar in 2013 mee naar het slotfeest van de Week van Het Vergeten Kind. Ze had geen idee wat haar te wachten stond, maar ze voelde zich als een vis in het water tussen de kinderen en is nooit meer weggegaan. En we hopen ook dat ze nooit weggaat. In de afgelopen jaren presenteerde ze op haar unieke, grappige en energieke wijze vele kinderevents, zoals de Sint Express Tour en Heppie Factory.

 

 

Help mee

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat kwetsbare kinderen in Nederland hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen werken aan een toekomst. Help je mee?

Doneer nu

Kom in actie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

steunen als bedrijf

Word partner